facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fermenthings

Fermenthings

Info

Fermenthings est un magasin de dégustation et de découvertes autour des produits fermentés de qualité. Via notre passion, nos ateliers et l'amour du partage, vous allez (re)découvrir les techniques oubliées et deviendrez incollable sur nos produits!

Geschiedenis

Fermenthings est un magasin de dégustation et de découvertes autour des produits fermentés. Via notre passion, nos ateliers et l'amour du partage, vous allez (re)découvrir les techniques oubliées et deviendrez incollable sur la bière, le cidre, le fromage, la choucroute ou les produits plus exotiques comme le kimchi, kombucha ou Miso!

Fermenthings is een winkel voor fijnproevers en ontdekkers die willen kennismaken met de wondere wereld van fermentatie. Via onze passie voor de producten, onze workshops en onze liefde voor te delen willen we jullie omvormen tot echte kenners van bier, cider, kaas, choucroute en meer exotische producten zoals kimchi, kombucha of miso!



"Workshops and products 100% about fermentation!"
Adres: Pierre Timmermans 28a, 1090 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: 0470075811
Stad: Brussels
Route: Pierre Timmermans 28a
Postcode: 1090



op zoek naar gerelateerd: Fermenthings workshop, Kombucha workshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Royalarmenia Royalarmenia 559 meter Rusiss specialiteit
Miel du Monde Miel du Monde 2 km Deskundig honing advies.
Au Quotidien Au Quotidien 2 km 3 Winkels met verse voeding, Slagerij, bakkerij, traiteur, groenten en fruit Alles in...
C'est si bon - Bruxelles C'est si bon - Bruxelles 2 km Origineel assortiment: hompen kwalitatief artisanaal brood; de-luxe focaccia, koffiek...
Brussels Market Brussels Market 3 km Niet zo schoon, het mag wat hygiënischer. Wel vriendelijke service.
La Bunicuta La Bunicuta 3 km Omdat ik een pakket moest ophalen dat daar door GLS was afgeleverd, ging ik daarheen....
Carrefour Express Ste Catherine Carrefour Express Ste Catherine 3 km Personnel très attentif et sympathique, toujours souriant. On ne voit pas ça souvent ...
Cakes Péché Mignon Cakes Péché Mignon 3 km Cakes for special occasions for special people.. 100% artisan
Oil & Vinegar Bruxelles Marché aux Herbes - Brussel Grasmarkt Oil & Vinegar Bruxelles Marché aux Herbes - ... 3 km Ze verkopen geen olie om mee te koken in herbruikbare flessen.
Wang Li - supermarché asiatique Wang Li - supermarché asiatique 3 km Gezellige winkel met veel producten. Vriendelijk personeel.
Leonidas Leonidas 3 km
SMAK SMAK 3 km
Eat & Smile Eat & Smile 3 km Luxe restaurant, kwaliteitvolle menu's. Leuke plaats om met familie, vrienden, kennis...
The Beer House The Beer House 3 km Veel Belgische bijzondere bieren bij elkaar. Voor de bekendere bieren kun je beter na...
Recensies
Een unieke plek met erg zeldzame bieren en ander lekkers.
Fermentthings is al geruime tijd favoriet. Ik maak gebruik van de brunch om een ​​reactie achter te laten De smaken zijn gedurfd en er zijn veel nieuwe smaken voor mij. Elk product is op de een of andere manier gefermenteerd. Het is een echte smaakverkenning. De ideeën en recepten komen van over de hele wereld. Je moet van ontdekken houden om te waarderen. Welkom in de tempel van de gisting in Brussel. :
Een plek en een team om de komende jaren te volgen. Ze gaan allemaal over fermentaties van ambachtelijk bier, ambacht, natuurlijke wijnen, koffie en complexe fermentaties. Ze produceren hoogwaardige kimchis, soja, rare fermentaties gevuld met een missie om te sensibiliseren rond circulaire economie, zero-waste, gezond voedsel.
Ik testte hun "lunch to go"-formule met een soepje, een warme snack en een klein toetje. Zelden heb ik me zo vermaakt. Alles was heerlijk: van voorgerecht tot nagerecht. Met deze gezonde lunch voelde ik me niet moe na de maaltijd en was ik tevreden tot het avondeten.
De must als het gaat om originele gefermenteerde producten. Kimchi, lactofermentatie, alcoholische gisting enzovoort. De workshops zijn echt verrijkend.
Zeer aardig personeel met goed advies, een echte liefhebber, de enige kombucha-retailer in Brussel die ik ken, ze doet het goed en groeit raad ik aan
Kleine winkel met zeer vriendelijke gefermenteerde dranken gerund door enthousiastelingen. Ook worden er regelmatig themaworkshops georganiseerd. Het enige nadeel waar ze geen controle over hebben, is dat het gebied momenteel in aanbouw is, waardoor de winkel moeilijk toegankelijk is.
In zijn kleine tempel van gisting biedt Yannick lunches en gefermenteerde producten aan die even origineel als lekker zijn. Altijd goed advies, hij legt graag de verschillende fermentatietechnieken uit die tijdens zijn bereidingen worden gebruikt!
Sorry maar veel lawaai met achtergrondmuziek uit het café en klanten die te hard praten Zeer moeilijk te concentreren in deze omgeving. Misschien is het beter om ergens anders stiller te denken.
Erg blij deze plek te hebben ontdekt. Gepassioneerde mensen, lovenswaardig project, uitstekende producten! Bedankt :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid