facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ferme Simon

Ferme Simon
Adres: Rue sentier taburiaux n 4 glabais, 1473 Genepiën
Telefoonnummer: 0496136324
Stad: Genappe
Route: Rue sentier taburiaux n 4 glabais
Postcode: 1473



op zoek naar gerelateerd: Ferme Simon Glabais, Boucherie Genappe, Boucherie Lasne, Boucherie Villers-la-Ville, Boucherie bio Brabant Wallon, Boucherie Nivelles, Salaisons du Lothier, sentier taburiaux, 4 - 1473 glabais
Recensies
Vlees van zeer hoge kwaliteit. Kortsluiting. Als ik vier sterren plaats, is dat alleen omdat ik in de lange rij moest staan ​​toen ik op internet bestelde. Maar op productniveau zijn ze aan te bevelen.
Erg goed. Vriendelijk, schoon, gemakkelijk parkeren. Superieure kwaliteit. Heel heel goed. Volgens het bord is het bovendien biologisch. Gezien de iets duurdere prijs is het nog steeds goedkoop in vergelijking met de kwaliteit.
Perfect. Uitstekende kwaliteit. Ik raad deze slager ten zeerste aan, je zult je smaakpapillen verrukken.
Als je van kwaliteitsvlees houdt, moet je deze slager eens proberen. Alles is goed, mooi, lokaal en het advies is kostbaar. Het beste van het beste!!!
Super goed vlees, super welkom. Prijsrapport van de beste kwaliteit. Ik raad je 100% aan
Zeer goed vlees en de bereidingen zijn te goed. De kwaliteit is de betaalde prijs waard.
Kwaliteitsprodukten. Alle bereidingen zijn huisgemaakt. Geweldige frisheid. Welkom
Ik werd verliefd op deze slagerij! Hun producten zijn goddelijk met echte smaak, de slagers hebben een precieze kennis van wat er wordt aangeboden, terwijl we nu gewoon iedereen achter de toonbank achter de toonbank van veel slagers zetten, dus het moet worden benadrukt als het personeel bovenaan staat. Bovendien zijn ze super aardig en glimlachend. Alles wordt ter plaatse gedaan met hun eigen dieren die te zien zijn op de boerderij die in dezelfde straat ligt. Ik zou daar alles hebben gekocht om alles te proeven, maar we zullen het beetje bij beetje moeten doen.
Onberispelijke kwaliteit van vlees en kerstbereidingen! 16 blije gasten... gebraden kalkoen gevuld met champignons, foie gras, ongelooflijke huisgemaakte puddingen... top ! terry.
Zeer goed vlees en geweldige service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid