facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ferme pédagogique des Avairis

Ferme pédagogique des Avairis

Info

Accueil classes maternelles et primaires: 9€/enfant/journée (9h-15h) et 5€/enfant/matinée (9h-12h). Collation offerte. Accueil de 15 à 50 enfants.
Stage: 90€/enfant/semaine
Anniversaire: 110€/10 enfants (samedi matin et après-midi)

Geschiedenis

Prochainement (avril 2018).
Viens nous rejoindre à la ferme pédagogique des Avairis !
Accueil d'écoles, anniversaires et stages.

Adres: rue de la Vacheresse, 12, 4500 Ben-Ahin, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0476/40.21.39
Stad: Ben-Ahin
Route: rue de la Vacheresse, 12
Postcode: 4500



op zoek naar gerelateerd: Anniversaire à la ferme Hainaut, Anniversaire ferme pédagogique, Ferme pédagogique La Louvière, Visite ferme pédagogique, Ferme pédagogique Liège, Ferme pédagogique Belgique, Ferme pédagogique Tubize, Ferme pédagogique Tournai
Recensies
Een geweldige plek voor jong en oud! Kinderen voelen zich daar goed!
Super mega uil!! Onberispelijke ontvangst en zorg, schone en kindvriendelijke plek! Kinderparadijs
Of het nu voor stages is of voor de organisatie van de verjaardag van mijn Loulou, nooit teleurgesteld geweest. Niets te zeggen een service aan de top
Leuke cursussen voor jong en oud! De kinderen gaan er altijd MEGA graag heen!
Geweldige ervaring voor onze dochter.
Nooit meer te maken krijgen met deze boerderij met toezichthouders die er helemaal naast zitten! Leer naar kinderen te kijken in plaats van je te verstoppen! Beschaamd !
De beste verjaardag voor mijn kinderen gebeurde op de boerderij. Daar komen ze 4 jaar later terug om daar een schoolstage te lopen.
Een ideale plek voor stages op de boerderij, mijn 8 kleinkinderen zijn er al meerdere keren geweest en elke keer komen ze blij terug.
Perfect om kinderen kennis te laten maken met boerderijdieren! Aangename tijd doorgebracht met ons kind van 14 maanden oud, hij vond het geweldig!!!
Echt leuk goed georganiseerd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid