facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ferme Nos Pilifs

Ferme Nos Pilifs
Adres: Trassersweg 347 , Brussel 1120, BE
Telefoonnummer: 02 268 27 47
Stad: Brussel
Huisnummer: Trassersweg 347
Postcode: 1120


Openingstijden

Maandag: 08:00-21:30
Dinsdag: 08:00-21:30
Woensdag: 08:00-21:30
Donderdag: 08:00-21:30
Vrijdag: 08:00-21:30
Zaterdag: 08:00-21:30
Zondag: 08:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: ferme nos pilifs heures d'ouverture, ferme nos pilifs brussels, nos pilifs openingsuren, nos pilifs jardinerie, stadsboerderij la ferme nos pilifs, pilifs neder over heembeek
Recensies
Aanrader als uitstap met kleine kinderen. Leuke kinderboerderij met ecotuin, lekker klein bistrootje met terras, mooie plantenwinkel en een biowinkel. Wij komen hier graag ;-
Best wel wat keuze en socia project betreffende tewerkstelling. Enig minpuntje zijn de best hoge prijzen, je kan in de omtrek veel zaken goedkoper vinden dus wss daarmee dat het toen wij gingen erg leeg was, terwijl doorsnee winkels aanschuiven was
Intéressant, echt een aanrader voor alles planten voor de tuin en ander gerief voor de tuin nodig hebt. Er is zelfs ook een taverne of cafe waar je lekkere drank zoals lekker bier kunt drinken. En niet zo duur.
Super veel keuze, heel verzorgde planten en bloemen, je kan er iets drinken en er is een winkel met verse groenten en fruit en een bakkerij.
Dit was een onverwachte zeer leuke namiddag. Super lunch op het terras, rondwandelen in de diervriendelijke omgeving en dan nog een plantenwinkel uit mijn dromen. Ik kom terug en liefst elke week.
Prachtig initiatief deze sociale werkplaats. Uitgebreid tuincentrum met interessante producten, ook potten, kerstversiering, etc De week voor kerst was alles al aan -50% Daarnaast hebbe´ ze een biologische winkel met groenten van eigen kweek naast andere droge producten Er is ook een eigen bakkerij met het lekkerste brood en een zeer vriendelijke dame die daar al jarenlang op een heel efficiënte en communicatieve manier achter de bakkerstoog staat. Verder heeft het centrum nog een brasserie , een kinderboerderij en een wandelpark. Ze willen trouwens ook je tuin komen onderhouden en installeren zelfs zwembaden. De meest interessante plaats om eens buiten te komen in Brussel.
Fijn initiatief, werken met personen met een beperking, goede tuinproducten, eigen bakkerij met ook verrukkelijke koekjes? Eigen taverne. Vriendelijke bediening.
Pareltje in Vilvoorde. Goed verzorgde dieren , goede wandelroutes.
Area verde onde é possível ter contato com a natureza, animais domésticos e de fazenda. Centro de estágios de educação ambiental. Perfeito para passeios em família, principalmente com crianças pequenas. Acessível de carro e ónibus. Estacionamento, restaurante e loja de produtos orgânicos.
Echt tof, mooi weer, niet te geloven wat die mensen kunnen. Ongelooflijk project. Winkels, boerderijen enz .. Heb genoten en ben blij dat voor die mensen een toekomst weggelegd is .
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Ferme Nos Pilifs.

Brussel boerderijen

openingstijden, locatie, vervoer. Ferme Nos Pilifs adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Ferme Nos Pilifs. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Ferme Nos Pilifs delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerderij van het Maximiliaanpark Boerderij van het Maximiliaanpark 6 km Iets wat verloederd. Raar om een boerderijtje te zien in het centrum. Leuk om met kin...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid