facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ferme Louvigny

Ferme Louvigny

Info

Elevage familiale depuis des générations. En agriculture biologique depuis plus de 20 ans. Situé à Bougnimont, un petit village au coeur des Ardennes.



"La Ferme Louvigny c’est une famille d’éleveurs passionnés qui pratique l’agriculture biologique depuis plus de 20 ans dans le respect de l’environnement et de ses animaux."
Adres: Route de la Tour, 40, 6800 Libramont-Chevigny
Telefoonnummer: 0032497461852
Stad: Libramont
Route: Route de la Tour, 40
Postcode: 6800



op zoek naar gerelateerd: Colis viande ferme, Ferme Libramont, Boucherie Libramont, Boucherie de la Croisette, Ferme de la Croisette
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chez Armande et compagnie Chez Armande et compagnie 3 km Vertaald door Google Goede service Origineel Bon service
Recensies
We waren heel blij met je project en houden van Limousin-vlees. We hebben het familiepakket gekocht. Maar we zijn erg teleurgesteld over de kwaliteit van het vlees. Hier is een foto van een braadstuk en laten we het niet hebben over de malsheid en de hoeveelheid water. Vlees helemaal niet gemarmerd. Het is met spijt en reflectie dat ik deze lage beoordeling geef. Zijn we een verkeerd pakket tegengekomen?
Een boerderij die zijn dieren respecteert en liefheeft. Hier wordt rundvlees van uitstekende kwaliteit verkocht.
Biologische boerderij die het spoor van de limousine verbouwt. Rondleiding op hoog niveau met de jonge eigenaren.
Vlees van uitstekende kwaliteit. Eindelijk een Belgisch vlees dat smaak heeft en niet smelt tijdens het koken! Eerste pakket gekocht deze maand 01/2019 en ik ben de volgende al aan het plannen.
We hebben net een familiepakket genomen en echt verrast door de mooie kleur van het vlees en de verpakking en echt origineel. Ik raad het je ten zeerste aan.
Biologische boerderij, vleesproducent. Vleespakket uitstekend. Zeer goed verzorgde website. Ik raad het ten zeerste aan, als je wilt terugkeren naar het smakelijke vlees, gemarmerd, puur geluk.
Rechtstreekse aankoop bij een producent die zich bekommert om het welzijn van zijn dieren en de kwaliteit van zijn producten. Vriendelijke ontvangst, bezoek aan de boerderij mogelijk. We kunnen het alleen maar aanraden!
Eerste pakketje deze week ontvangen. Uitstekend vlees! Kwaliteit werk. Respectvol voor mens en dier.
Super vriendelijke familie voor producten Buitengewoon vooral de mamamia koolzaadhoning
Limousin koeienvlees, uitstekend
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid