facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ferme Holleken Hoeve

Ferme Holleken Hoeve

Info

La Ferme de Holleken est un lieu de loisirs et d’échanges qui contribue à la vie sociale et culturelle de Linkebeek.

De Hoeve Holleken is een plaats voor ontspanning en ontmoeting en draagt zo bij aan het sociale en culturele leven in Linkebeek.



"La Ferme de Holleken, propriété communale, gérée par une a.s.b.l. composée de bénévoles, constitue un lieu de loisirs et d’échanges destiné à contribuer à la vie sociale et culturelle de la commune de Linkebeek.Ainsi, l’a.s.b.l.* gère la mise à disposition des salles,- en faveur des groupements pour l’organisation de réunions ou activités récréatives diverses,- pour des manifestations privées mariages, jubilé, fête de famille,...* organise des événements publics à caractère social et culturel,* accueille des ateliers hebdomadaires pour les petits et les grands.Bref un programme riche et varié pour créer un lieu de détente et de loisir accessible à tous."
Adres: 212 rue Hollebeek, 1630 Linkebeek
Telefoonnummer: +32492608399
Stad: Linkebeek
Route: 212 rue Hollebeek
Postcode: 1630



op zoek naar gerelateerd: Ferme holleken location
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GC de Moelie GC de Moelie 1 km Supergoed gegeten, vriendelijke service, gezellig zitten en meer dan genoeg kregen o...
Recensies
Mooie zaal, jammer dat er geen leuk restaurant bij zit.
Leuke rustige omgeving.
Mooie kunstexpo.
Super mooie kamer correcte prijs en super aardig de manager bedankt
Op enkele kilometers van Brussel, een groene en rustige plek waar je feesten kan organiseren met familie en vrienden. Ruim opgezet, zeer professioneel personeel, mogelijkheden om activiteiten te organiseren voor jong en oud Makkelijk parkeren.
Een prachtige speeltuin voor kinderen met een groot park. Jammer dat het niet mogelijk is om een ​​kleine snack mee te nemen
Uitgenodigd als onderdeel van een grote maaltijd in de grote zaal. Mooie warme ruimte met opengewerkt raamwerk. Het etablissement biedt de mogelijkheid om een ​​comfortabele keuken te hebben om eten te bereiden. Het negatieve punt blijft het beheer van de bar: er is geen opslag voor glazen, gebrek aan volume om drankjes op te slaan en te legen.
Leuk ik was daar voor een bruiloft erg aardig personeel mooie grote tuin mooie kamer
Een leuke plek voor evenementen, gelegen buiten Brussel. Het gedeelte waar we zaten had een podium, een bar en wat sociale spelletjes darts en minivoetbal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid