facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ferme du Ponceau

Adres: Rue du Ponceau 47 , Perwez 1360, BE
Telefoonnummer: 081 65 52 80
Stad: Perwez
Route: Rue du Ponceau 47
Postcode: 1360


Recensies
Niet al te proper maar wel goede producten zoals hun roomijs, vlees kaas. Als je direct van de koe naar de verbruiker houd, The place to be.
Huidige circuitproducten. Smaak, authenticiteit, terroir, ziel. IJs, yoghurt, kaas, boter, vlees: als je het proeft, word je gezien want het is verslavend. Ook de ontvangst is super aardig. De boerderij, de echte. Ik heb de smaken uit mijn kindertijd herontdekt dankzij jou en bedankt! Ik ben bijna bang om zo'n positieve mening achter te laten, omdat ik je goed zou houden, jaloers, alleen voor ons. Verander niets, blijf alsjeblieft bij deze eenvoud en authenticiteit!
Uitstekende ervaring, meneer Jose en mevrouw Françoise zijn gewoon aardige mensen. Mijnheer José en geeft u terecht trotse informatie over de boerderij, kennis die van generatie op generatie is doorgegeven. Bedankt aan onze boeren en hun families, want jullie zijn essentieel in ons leven.. Dankjewel..
Boeren die het milieu en hun vee respecteren, zeer goede zuivelproducten. Warm en no-nonsense welkom.
perfect super goed product
Zeer vriendelijk personeel en vleespakket dat ik aanbeveel
Hallo op de Flabat Farm als lokale gids Ik heb je boerderij bezocht een zeer goede ontvangst zeer goede didactiek een zeer aangenaam bezoek goede taart, heerlijk ijs Ik heb je de foto's gegeven die ik heb gemaakt het was een waar genoegen ook bedankt Ik hoop dat je geniet de foto's
Zeer familiale en vriendelijke plek, hun producten zijn heerlijk en van kwaliteit
Verse melk in herbruikbare bakjes, ter plaatse gemaakte boter en ijs, lokale bier- en vleespakketten, een verwennerij!
Zeer warm welkom van José en Françoise, altijd goed ontvangen en altijd een plezier om daarheen te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid