facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ferme de la Waide

Ferme de la Waide

Info

Colis de viande de porcs nés et élevés localement mise sous vide dans un atelier agréé

Geschiedenis

Ferme de la Waide est née de l’initiative de 2 frères : Gabriel et Benoit Renkens.

Eleveurs de porcs depuis plus de 30 ans dans le village de Blegny, Gabriel et Benoit ont décidé d’élargir leur activité en ouvrant un point de vente à la ferme de viande de porcs.

Le principe est simple : vous composez votre colis parmi les viandes de notre gamme et commandez avant le vendredi 16h. Ensuite, vous venez chercher vos colis le vendredi ou le samedi suivant (possibilité de livraison).

Nous vous proposons :

- Haché nature (0.5, 0.75 ou 1 kg) 6 €/Kg
- Saucisses campagne (par 6) 7 €/Kg
- Côtelettes (par 3) 9 €/Kg
- Sautés (par 3) 9 €/Kg
- Rôti (0.5, 0.75 ou 1kg) 9 €/Kg
- Lard nature (par 4 tranches) 9 €/Kg
- Filet mignon 13 €/Kg
- Jambon (par 5 tranches) 13 €/Kg

Nous restons à votre disposition pour toutes autres demandes.

Toutes nos viandes sont découpées et mises sous vide dans un atelier agréé du Pays de Herve.

Notre envie est de vous fournir de la viande locale et de qualité.

Grâce à notre page Facebook, vous pourrez suivre notre actualité ainsi que nos offres.

Pour passer commande, téléphonez au 0476/ 91.00.47 ou envoyez un mail à [email protected]

Adres: Rue de la Waide, 23, 4670 Blegny
Telefoonnummer: 0476/91.00.47
Stad: Blegny
Route: Rue de la Waide, 23
Postcode: 4670



op zoek naar gerelateerd: Ferme de la waide facebook, Ferme Dalhem
Recensies
Alles is vers, ultra vers. De mensen die u dienen doen dat vanuit het hart. Ze zijn erg aardig, je wordt bediend met een glimlach die als zeldzaam wordt. . . Ik raad 100% aan
Het vlees is uitstekend, de winkel biedt een paar andere lokale producten en de ontvangst is erg vrolijk en vriendelijk. Een goed adres.
Zeer vriendelijke, lokale producten van zeer goede kwaliteit.
Warm onthaal, gevarieerde keuze aan dranken sap, wijn, bier, likeur... taarten..., groenten en seizoensfruit mooie decoratie, scherpe prijzen met lokale producten. Fantastisch!
Yum-yum de vleeswaren en kazen die rechtstreeks van deze boerderij worden gekocht, zijn altijd uitstekend en van perfecte kwaliteit zonder duurder te zijn dan warenhuizen. Ik raad ten zeerste aan
Ik vind daar altijd mijn geluk en kom altijd in een goed humeur naar buiten omdat iedereen zo vriendelijk is! Super waar voor je geld. De producten zijn gevarieerd en lokaal. Ik ga er regelmatig heen en ben nog nooit teleurgesteld!
Ik ben al heel lang klant en raad je aan om daarheen te gaan, het vlees is een waar genot en alle lokale producten zijn extra's Goed eten gaat door de Ferme de La Waide Ik vind het geweldig en mijn felicitaties voor je werk en je vriendelijkheid. Tot binnenkort.
Warm en familie welkom, altijd glimlachend! Familiebedrijf dat zijn slagerijproducten en producten van lokale boerderijen en producenten presenteert: fruit, groenten, kazen, ijsjes, sappen, meel, granola, alcohol,... Versheid, keuze, kortsluiting... wat nog meer? Ik nodig je uit om een ​​kijkje te nemen.
Helaas ken ik de winkel niet. Alle beoordelingen zijn zeer positief en daarvoor gefeliciteerd. Aan de andere kant heb ik op het RTL-TVI-journaal van zaterdag 21.11.2020 de "achter de schermen" kunnen zien. Fokken... De zeugen zijn engrillagées zonder te kunnen bewegen en de biggen staan ​​op plastic rekken, zonder een beetje stro . Het is hier dus een lokale fokkerij, zeker, maar ongezond en in dierenleed. Verdrietig en jammer....
Onberispelijke ontvangst en service, lokale kwaliteitsproducten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid