facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ferme de la Vallée

"La ferme de la Vallée, à Velaine, du producteur au consommateur. Vente directe et produits locaux."
Adres: Rue de la Vallée 87/B Dalstraat 87/B , Sambreville 5060, BE
Telefoonnummer: 0495 25 95 54
Stad: Sambreville
Route: Rue de la Vallée 87/B
Huisnummer: Dalstraat 87/B
Postcode: 5060


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:30
Dinsdag: 10:00-18:30
Woensdag: 10:00-18:30
Donderdag: 10:00-18:30
Vrijdag: 10:00-18:30
Zaterdag: 10:00-18:30
Zondag: 10:00-13:00


op zoek naar gerelateerd: Ferme de la Vallée Genappe, Fête de la Tomate Belgique 2023, Ferme Sambreville, Ferme de la Vallée facebook, Deprez Darmont, Ferme Lavallée, 15 août Sambreville, Ferme pédagogique Nivelles
Recensies
Goede producten...veel keuze...winkel met lokale producten...aardig personeel
Dierenmishandeling!!! Ze laten hun pluimvee doodgaan, fokken wilde honden die agressief zijn als je de nabijgelegen paden passeert en cultiveren op de gemeenschappelijke paden zonder zich zorgen te maken over wandelaars... Vermijd als je ook maar een greintje liefde voor dieren hebt.
25 soorten tomaten, een winkel met streekproducten, deels biologisch. Zeer vriendelijk personeel.
We gingen erheen om planten te zoeken om te verplanten. Niets gekocht, want ze stierven bijna allemaal van de dorst. Het maakt je niet willen.
Veel keuze in groenteplanten, tomaten, aromatische kruiden .... tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Veel producten in de winkel. Helaas worden de anti covid maatregelen niet gerespecteerd, de baas draagt ​​geen mondkapje om zich te verplaatsen. De verkoopster draagt ​​geen mondkapje om de producten in op te bergen en draagt ​​deze onder haar neus als je afrekent. Onaanvaardbaar!!
Zeer aangename plek om te delen. De producten zijn gevarieerd en van hoge kwaliteit. Nadine bereidt heerlijke potjes tomatensaus, groenterata, diverse compotes, couscous groenten,.... zonder toevoegingen, chemische producten! Net als onze grootmoeders :- Ik raad de pure chocoladepasta aan, het brood, het spek, de worst zonder de gekookte biologische kip en zelfgemaakte knoedels, de truffelkaas te vergeten... Ik ben aan het kwijlen! Bovendien steun ik liever een familie dan aandeelhouders van grote groepen die alleen aan hun winstgevendheid denken!
Ideale plek om op te laden in biologische en authentieke producten. Grote keuze aan verse producten tegen betaalbare prijzen.
Eersteklas ontvangst, ter plaatse geproduceerde groenten, lokale producten voor meer keuze en eerlijke prijzen. Aanbevelen !
Winkel zeer gevuld met groenten en fruit evenals andere producten, ik ga er regelmatig en ben nog nooit teleurgesteld door de kwaliteit of de prijzen. Let op: mis de tomatenfestivals in de zomer niet!
Mooie boerderij gespecialiseerd in tomaten, bijna allemaal te vinden in groenten en fruit van boeren in de regio, jammer dat ik mijn ananastomaten niet kon vinden
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Ferme de la Vallée.

Sambreville groenten en fruit

openingstijden, locatie, vervoer. Rue de la Vallée 87/B kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Ferme de la Vallée adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Ferme de la Vallée. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Ferme de la Vallée delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid