facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ferme de Jambjoule

Ferme de Jambjoule

Info

Ferme de Jambjoule, agriculture biologique et magasin à la ferme

Adres: rue de Jambjoule 2, 5580 Villers-Sur-Lesse, Namur, Belgium
Telefoonnummer: 084 38 78 39
Stad: Villers-sur-Lesse
Route: rue de Jambjoule 2
Postcode: 5580



op zoek naar gerelateerd: Ferme de Jambjoule horaire
Recensies
Heel gezellig!
Schitterende lokale producten
Leuke plek in de Belgische bossen. Ze maken kaas, ik hou van slechts 1 soort kaas. Leuke plek om te bezoeken.
De dame die bij de verkoop was, was erg gastvrij. Veel goede kazen, ambachtelijke bieren. Ik nam lamsschenkel, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. We zullen terug komen.
Goed product van de boerderij, goede prijs-kwaliteitverhouding jammer dat er geen proeverij is gedaan we waren met 4 personen 300 € aan aankoop kaas honing en sap geen proeverij we kregen de eigenaar een beetje gestrest jammer dat we geen proeverij hadden gedaan die we terugduwden stopten we onze koopt het doel en om lokale producten te laten proeven zodat we konden kopen we konden de boerderij niet bezoeken jammer dat we 's middags naar de chocoladefabriek van rochefort sigoji gingen geweldig welkom we waren met 11 mensen we hadden een geweldige proeverij van alles in kwantiteit de kinderen genoten van onze gemiddelde mand 120 tot 160€ per stuk super verkoopster bedankt Joëlle
Hoogvliegende ervaring tussen hun verscheidenheid aan producten gemaakt op de boerderij. Een genot dat u niet mag missen!
Zeer mooie plek met een goed project en kwaliteitsproducten. Ik waardeerde vooral een kleine verkoopster die op stage liep. Ze was erg vriendelijk en een goede werker.
Heel mooi project op mensenmaat. Ik heb de kazen van hun productie getest, ik die erg gevoelig ben voor zuivelproducten, en ik vond hun kazen naast heerlijk zeer verteerbaar. En hun bedelaars zijn superlekker en vers, ik heb nog nooit zulke goede gegeten! Kortom, de kwaliteit is op het rendez-vous en de prijzen zijn toegankelijk, aarzel niet om langs te komen.
Erg mooie plek. Bezoek gerust de stallen, met of zonder kinderen, om de varkens, schapen en koeien te zien die dan voorverpakt verkocht worden in de boerderijwinkel. Er zijn ook andere producten dan vlees, zoals kazen, yoghurts, vruchtensappen, lokale bieren en vele andere. Zeer leuke ploeg. Het bezoek is zeker de moeite waard.
Zeer goede producten. De winkel zou vaker open moeten zijn of zijn producten bij meer retailers moeten verkopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid