facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ferme Aernoudt

Info

Fruits et légumes, produits artisanaux, locaux et fermiers, produits de qualités et bien de chez nous.

Adres: Chaussée de Mons 201, 6500 Thirimont, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0498654233
moc.liamg@tduonreaemref
Stad: Thirimont
Route: Chaussée de Mons 201
Postcode: 6500


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Ferme Aernoudt horaire, Ferme Aernoudt Beaumont, Ferme Beaumont, Hainaut Terre de gout
Recensies
Kwaliteitsvlees van de boerderij, heerlijke aardbeien en vriendelijk personeel. Er is ook een speciale dag met bezoek aan kassen, oude tractoren..
Kruidenierswinkel van natuurlijke en biologische producten, of niet, fruit, groenten, vlees, zuivelproducten, boter, enorme keuze aan kruiden, jam, kruiden, thee, koffie, chocolaatjes, honing, verschillende soorten fruit en groenten worden ter plaatse verbouwd, waaronder heerlijke aardbeien gekweekt in het veld vlak voor de winkel.Ook ijsjes met meerdere smaken. Aarzel niet om de deur van deze winkel te duwen, want een glimlachend welkom en kwaliteitsproducten wachten op u. Een pluspunt is dat er een aardbeienautomaat is. Dinsdag gesloten.
Gemak en perfecte smaak voor gekocht fruit. Juichen.
Grote keuze aan groenten en fruit
Respect voor mensen: beperkt aantal binnen en verbod om zelf eten aan te raken. Respect voor kwaliteit: het vlees is voortreffelijk van smaak en dat geldt ook voor het fruit en de groenten. Let op, een uitzonderlijke huisgemaakte aardbeien- en appelsap! Alle supermarkten zouden er zo uit moeten zien.
Super producten verkrijgbaar fruitgroenten, zuivelproducten, vlees, huisgemaakte bereidingen, echt van de oogst tot op het bord. Echt uitstekende aardbeien. Het personeel is erg vriendelijk. Echt een fijne winkel. Het is ook mogelijk om vlees in de winkel of in pakketten te hebben, uiteraard zonder GMO. Aanbevolen voor het plezier van het gehemelte.
Kleine vriendelijke lokale winkel. Desalniettemin plaats ik slechts twee sterren omdat: de ontvangst niet erg warm is, bijna onaangenaam en zou echt baat hebben bij verbetering... Aardbeien zijn over het algemeen goed en zoet, maar soms onregelmatig. Wat teleurstellend kan zijn. Beste wensen.
Als u biologisch voedsel wilt kopen, is dit de plek om naartoe te gaan, hier vindt u zuivelproducten, vlees, thee, kruiden, koffie, een veelheid aan meel, heerlijke aardbeien geoogst bij exploitatie, hetzelfde voor eieren, biologisch fruit en groenten als nou en zoveel andere dingen die ik niet weet hoe ik hier moet schrijven. Een warm welkom, gezonde producten, aarzel niet, iets duurder dan elders! Maar de kwaliteit is er natuurlijk, ik aarzel niet langer, ik wil liever weten wat ik eet en vooral producten die op de boerderij worden geoogst, kortom dus door te kopen bij onze Belgische boeren!
Leuke supermarkt langs de weg, dus gemakkelijke toegang. Een beetje van alles. Akkoord. Mooi en veel producten. Mooie aardbeien in het seizoen en goed bereikbare distributeur.
Ik stopte om aardbeien te kopen. Ik nam ook jam. En ik heb echt genoten met een klein potje frambozensorbet, absoluut heerlijk. Ik proefde de aardbeien/rubarb jam, top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid