facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ferm

Ferm

Info

Two Nordic concept stores in Ostend city: Ferm Femme & Ferm Homme. A fresh selection of Scandiavian quality brands in clothing, gadgets & homewear.

Geschiedenis

Femme or Homme, two nordic concept stores in Ostend city. A fresh selection of Scandinavian quality brands for men, women, kids and their homes.

FEMME - Vlaanderenstraat 5
HOMME - St. Paulusstraat 38

Adres: Vlaanderenstraat 5 , Oostende 8400, BE
Telefoonnummer: 059 42 55 60
Stad: Oostende
Route: Vlaanderenstraat 5
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 11:00-18:30
Dinsdag: 11:00-18:30
Woensdag: 11:00-18:30
Donderdag: 11:00-18:30
Vrijdag: 11:00-18:30
Zaterdag: 10:00-18:30
Zondag: 12:00-18:30


op zoek naar gerelateerd: ferm tools, ferm clothing, ferm living, ferm nederland, ferm webshop, ferm onderdelen, ferm online shop, ferm boek
Recensies
Toffe trendy winkel in centrum Oostende met leuke merken. Ook een grote collectie juweeltjes van Pilgrim.
Leuke kleren en decoratiespulletjes. Helaas nam ik een agenda mee die in de winkel 38,95 euro aangerekend stond en uiteindelijk 50 euro kostte. Dit ontdekte ik pas thuis en omdat ik dacht dat het om een vergissing ging, belde ik de winkel op. Er werd me verteld dat dit een oude prijs was. Op de webshop van de originele maker kost deze agenda echter nog steeds 38,95 euro. De winkelmedewerker vertelde me dat de materialen duurder zijn geworden maar aangezien de maker zijn/haar prijzen niet verhoogd heeft, geloof ik hier niet veel van. Ik begrijp dat de wereld duurder is geworden voor iedereen maar een meerprijs van elf euro voor hetzelfde product vind ik wel degelijk overdreven.
De spullen in deze winkel vind je bij online webshops aan een fractie van de prijs… Normaal koop ik dan bij de lokale leverancier ook al is dit duurder om de economie te steunen, maar in een zaak waar service nagenoeg onbestaand is, ga ik voor de goedkopere online optie.
Mooie winkel met vele spulletjes en kleding.
Super leuke winkel met voor elk wat wils!
Hele mooie collectie. Iets duurdere maar ook zeer betaalbare merken. Zeer vriendelijk personeel. We hadden onze 2 kindjes bij en ze hebben deze verwend door hen de speelhoek te laten ontdekken en kleine cadeautjes te geven. Happy kids, happy parents.
Tof verfrissend concept. Leuke kleding maar voor mij als Essentiel Antwerp "fan" nét niet. Leuke orginele juweeltjes en interieurspulletjes.
Personeel gewoon. Kleding ok, wel goede kwaliteit. Er was een kaarshouder in fijn porcelein met slechts 1 papiertje ingepakt. Het raakte gebroken. Ze wouden geen nieuw geven.
Toffe concepstore met voor iedereen iets te winkelen.
Leuke winkel maar duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid