facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FentriShop

Info

Tot 30% goedkopere ramen en deuren. Hoe kan dat? Omdat we met standaard afmetingen werken. Toch maatwerk nodig? Een mail naar [email protected] en je ontvangt je offerte op maat.



"Sta je voor de keuze van ramen en deuren voor je verbouwing of nieuwbouw? Dan wil je vooral duidelijkheid. Over de mogelijkheden voor jouw project. Over de materialen, de energiezuinigheid, de offerteprijs en de termijnen. Want je timing is strak en je budget niet eindeloos. Daarom spreken we bij Fentris klare taal en zijn we altijd glashelder."
Adres: Churchillsteenweg 10, 9320 Erembodegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 053 85 73 40
Stad: Erembodegem
Route: Churchillsteenweg 10
Postcode: 9320


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 17:00
Dinsdag: 14:00 - 17:00
Woensdag: 14:00 - 17:00
Donderdag: 14:00 - 17:00
Vrijdag: 14:00 - 17:00
Zaterdag: 14:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Winsol acties, Showroom winsol, Winsol Geel, Winsol genk, Winsol Roeselare, Winsol openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MMB machines bvba MMB machines bvba 652 meter Pakket besteld maar werd nooit geleverd. Eerst werd er mij verteld dat post nl het ad...
Recensies
Plaatsing van onze screens zijn geplaatst door 2 super werknemers die hun werk met plezier en vakkennis uitvoeren dikke merci. Er was wel een fout gemaakt ivm de kleur maar ook dit werd op een constructieve manier opgelost.
Zeker niet aan te raden! de plaatsing van onze overkapping was een ramp! geplaatst door onderaannemers/prutsers. Als je zo een grote investering doet verwacht je toch een veel betere dienstverlening/opvolging dan die dat wij hebben gekregen. Een plaatsing dat 2 dagen moest duren heeft bij ons 5 dagen geduurd. Service na verkoop zo goed als onbestaande. Reageert amper op mails. Wij komen hier zeker niet meer terug. Te ontgoocheld door het verloop van de plaatsing van onze terrasoverkapping.
Geen aanrader! Vorig jaar hebben we zonneweringen laten plaatsen door Fentris. Vanaf de eerste dag van de plaatsing werd het ons al snel duidelijk dat communicatie niet het sterkste punt is van dit bedrijf. Er was niet gecommuniceerd met de techniekers dat ze een stelling nodig hadden wegens onze ramen redelijk hoog zijn. Dus de plaatsing werd uitgesteld. Achteraf waren we toch tevreden van de plaatsing en de zonnewering. Een van de techniekers was wel zo eerlijk om ons te laten weten dat hij de zonnewering niet had afgekit en dit gaf toch wel een prijsverschil. Alweer liet de communicatie te wensen over vooraleer dit verschil in de factuur werd aangepast. 6 weken geleden hadden we een kortsluiting wegens een defect in de zonneweringen. Tot op heden is dit nog steeds niet opgelost. Na talloze telefoons en mails, geen resultaat. Het excuus dat we meestal krijgen is 'onze secretaresse is ziek', dit maakt uiteraard onze rekening niet. Er wordt ons voortdurend beloofd dat ze een elektricien zullen regelen maar we hebben nog niemand gezien. Zelfs na contact met de uitbater, geen resultaat. Hij raadde aan dat we zelf een mailtje stuurden naar de persoon die hiervoor moet zorgen, dit is totaal niet professioneel. We hebben de indruk dat ze dit zullen rekken totdat de termijn van onze garantie is afgelopen.
9 jaar geleden alle houten ramen en deuren vervangen door pvc met 3 dubbel glas ,idem automatisch rolluik op iedere venster .tot op heden nog alles tip top in orde. Fentris ,dik in orde.
ZEER SLECHTE SERVICE - Op 19/10/20 een zonnewerend scherm laten plaatsen Somfy io op zonne-energie - Op 18/11/20: het geplaatste scherm is geblokkeerd en reageert niet meer op de afstandsbediening. Het scherm werd pas geplaatst, dus ik vermoedde niet dat de batterij in de bediening of de zonnecellen in het screen leeg of defect zouden zijn. In totaal hebben we het screen immers slechts een 10-tal keer kunnen gebruiken. 15/12/20: Zoals telefonisch afgesproken is jullie team op vrijdag 11 december bij ons langs geweest. De mannen constateerden bij nazicht dat het doek de screen beschadigd was uitrafeling aan zijkanten door vermoedelijk onnauwkeurige plaatsing was geplaatst in onder aanneming in de geleiders. Ik heb de beschadiging aan het doek eveneens kunnen vaststellen. In totaal hebben we het screen slechts een 10-tal keer kunnen gebruiken. Ik was dan ook verbaasd door de schade die het doek al van deze paar bewegingen had opgelopen. Het doek werd meegenomen en zal - volgens de werkmannen - vervangen moeten worden herstelling op die plaats wordt moeilijk. 12/04/21: Op 5 maart werd een nieuw doek geplaatst onder garantie. Het defecte- verkeerde plaatsing-werd weggenomen op 11 december 2020. Vandaag moet ik helaas melden dat het screen alweer geblokkeerd staat... kan er een team techniekers worden gestuurd om dit na te kijken? Sinds de plaatsing op 19 oktober 2020, hebben we nog niet veel van deze investering kunnen genieten.Graag een definitieve oplossing voor deze aanslepende problemen. Meer nog, na herplaatsing van het scherm blijkt nu de motor defect???!!!! Nieuwe motor wordt besteld. Weer wachten. Fentris belt me niet op met informatie. Ik bel verschillende keren zelf en... EUREKA, de motor is binnen en die wordt op 14/06/2021 geplaatst. Gisteren waren we 14/6.... ik heb niemand van Fentris gezien... ik ben het dan ook kotsbeu!
Heel tevreden over de vakkundige plaatsing van de ramen aluminium en rolluiken. Steeds snelle & vriendelijke respons gehad en goede service voor, tijdens én na.
Eerst onze ramen daar gekocht en zelf geplaatst, OK. Dan terrasoverkapping via onze dakwerker. Fentris zou plaatsen. Een catastrofe...na lang aandringen uiteindelijk zouden ze komen plaatsen een dag later en men stond er op dat ik eerst zou betalen. Geen probleem, ik betaal kontant aan de plaatsers. Dag erna geen kat, in de namiddag SMS: te slecht weer. "Maar ik kom eventueel zaterdag mits je wat kan helpen". OK geen probleem voor mij. Weer geen kat gezien. Vanaf dan niemand meer gehoord ondanks dikwijls berichten, mails sturen en bellen naar het nummer van de persoon die zou komen. Uiteindelijk zelf geplaatst. Materiaal lag hier ondertussen al een paar maand betaald. Zijn ook bijzonder arrogant als je ze te pakken krijgt. NOOIT MEER!!
Screens geplaatst volgens de regels van de kunst. Plaatsers zochten mee naar de meest praktische en esthetische oplossing voor in- en opbouw van de modules. Vriendelijke plaatsers met kennis van zaken, die ook netjes werken. Wij zijn tevreden
2x geprobeerd om een offerte te laten maken. 2x niets meer gehoord na het doorsturen van de plannen. Nochtans 2x een groot project...
zijn niet correct. geen respect. Ik ben heel erg teleurgesteld dat ik bestellingen bij dit bedrijf heb geplaatst !!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid