facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FeMale at Work

FeMale at Work

Info

Veilig, degelijk en tóch vrouwelijk en comfortabel. Speciaal voor de vrouw van nu. En...ook de heren blijven niet in hun bouwvakkersdecolleté staan.



"Werk- en bedrijfskledij, schoenen en PBM's voor mannen en vrouwen.Voor de moderne vrouw hebben wij kledij met dé perfecte pasvorm, afgewerkt met stretchmateriaal voor een optimaal comfort.Uiteraard laten wij ook de heren liever niet in hun bouwvakkersdecolleté staan :-In de winkel vindt u de merken Blåkläder, CAT, Base Protection shoes, North Ways, Leo Workwear High Vis,...Op afspraak komen wij bij u langs met onze catalogi van alle denkbare bedrijfskledij, zoals kok- en zaalpersoneelkledij, verzorgingskledij, tunieken,... op maat van u bedrijf.Al onze kledij is personaliseerbaar via zeef- of transfertechniek of met borduring van uw logo of naam."
Adres: Brusselsesteenweg 295, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: 3252554341
Stad: Lebbeke
Route: Brusselsesteenweg 295
Postcode: 9280


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Topsport Topsport 2 km Top zaak. Een dikke pluim aan De Feyter Freddie zeer goede verkoper met kennis van de...
Borduurshop Tiereliere Borduurshop Tiereliere 2 km Borduurwerk op maat van uw wensen! Keuze uit een groot gamma textiel, alsook naaiwer...
Recensies
Zeer tevreden van FeMale at Work! Annelien staat steeds paraat om te helpen met goede en correcte uitleg, advies op en top. Goede prijs/kwaliteit en super vriendelijke dame.
Top service. Vriendelijke bediening, zoekt voor de beste oplossing en ruime keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid