facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feestzaal De Vrije Valk

Feestzaal De Vrije Valk

Info

Het levenswerk van Ilse Vrijens en Dirk Valkeners : feestzaal restaurant foodcafé en traiteur De Vrije Valk. Ook voor huwelijken, familiefeesten en bedrijfsevenementen.

Geschiedenis

De Vrije Valk is het levenswerk van de gediplomeerde chef-koks Ilse Vrijens en Dirk Valkeners. Na jarenlang als traiteur feesten te hebben verzorgd op locatie, realiseerden ze in 2007 hun grote droom. Ze kochten een historische vierkantshoeve uit 1812 in het gezellige dorpscentrum van het kleine Alt-Hoeselt. Met de recente, grondige verbouwing in 2013 vormden ze dit domein in het Limburgse Haspengouw helemaal om tot de perfecte feestlocatie.

Liefde voor de horeca

Ilse en Dirk delen in De Vrije Valk hun liefde voor de horeca. Elke week ontvangen ze honderden gasten voor een geslaagd trouwfeest, een familiefeest of bedrijfsfeest. De glimlach op het gezicht van tevreden gasten, is hun dagelijkse drijfveer.

De keuken als kloppend hart

De keuken vormt het kloppend hart van De Vrije Valk. Terwijl chef-kok Ilse de plak zwaait in de keuken, is Dirk de baas in de keuken van het naastgelegen loungerestaurant Loreline, verwijzend naar hun twee kinderen Lorenz en Eveline. Ilse en Dirk werken uitsluitend met verse gerechten, bij voorkeur seizoensgebonden.



"Jarenlang hebben we succesvol de feestzaaluitgebaat. Dit doen we uiteraard nog steeds met evenveel passie. Tegenwoordig vinden echter steeds meer klanten hun weg naar ons uniek concept in het restaurant en foodcafé. Zelf je eigen menu samenstellen uit onze kaart met culinaire, seizoensgebonden gerechtjes is een ervaring op zich. Eindeloos genieten van kleine gerechten boordevol smaak. Geen verspilling en geen al te hoge afrekening. Patroon en zoon samen achter het fornuis en gastvrouw Ilse zorgt voor de totaalbeleving, door elk gerechtje te voorzien van een smaakvol wijntje. ze heeft een groot aantal wijnen die tevens per glas te verkrijgen zijn. Op maandag kan je er ook terecht, dan serveren we een 8- gangen verrassingsmenu. Tot ..."
Adres: St. Lambertusstraat 10, 3730 Hoeselt
Telefoonnummer: 0479/ 615184
Stad: Hoeselt
Route: St. Lambertusstraat 10
Postcode: 3730



op zoek naar gerelateerd: Restaurant met feestzaal Limburg, Restaurant Hoeselt, De Vrije Valk kerstmenu, Brasserie Hoeselt, Babyborrel formules Limburg, Feestzaal Hoeselt, Communiefeest Hoeselt, Vrije valk coming soon
Recensies
Dirk , Ilse , Lorenz en alle medewerkers , wij willen jullie bedanken . Mede dankzij jullie hebben wij en alle genodigden een trouwfeest beleefd om nooit te vergeten . Jullie visie , het team , de creatieve mogelijkheden , het culinaire , de locatie , de transparantie , de correcte afspraken , de kindvriendelijke omgeving , de warme omgang met mensen met een beperking etc , daarvoor zeggen wij MERCI , CHAPEAU , BEDANKT!! Willy & Maartje Kindvriendelijkheid: 100 procent kindvriendelijk
Een Topzaak, super lekker eten, op en top vriendelijke bediening met grote aandacht naar de behoefte van de klant. Ik was er vandaag voor mijn verjaardagsbrunch voor mijn 60 jaar. Alles tot in detail mooie verzorgde gedekte tafels. Aangename en vriendelijke bediening met respect voor een mentaal gehandicapte jongen die ze steeds met veel liefde en zorg van een mooi attent antwoord diende. Het eten: verzorgd, warm, mooi gepresenteerd. En zelfs met zo een extreme temperaturen verliep alles zeer vlotjes. Zeer goede gekoelde dranken. Geweldige goede koks in de keuken. Dank u aan het ganse team van " De Vrije Valk " voor de uitmuntende prijs/ kwaliteit en uitmuntende service. Een echte aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar. Niet enkel voor een feest. Maarvook om gewoon lekker te komen eten in jullie mooie zaak.
Deze keuze was een alternatief, omdat we in het hotel waar we verbleven niet konden dineren. Telefoon genomen en gebeld naar Foodcafe De Vrije Valk. Een vriendelijke meneer vertelde dat het geen probleem was dat we nog last minute kwamen dineren. De formule op donderdag genaamd apero dining menu was een suggestie. De a la carte zag er zeker ook verleidelijk uit. Maar we kozen ervoor om ons te laten verrassen. We werden bediend door de vriendelijke vrouw des huizes en de ober. De chef en zijn zoon hebben ons echt de gehele avond verwend met de lekkerste creaties van verschillende gerechten en smaken. Je kan het een wereldreis noemen van gastronomische smaakbelevingen. Maar dan wel in een Haspengouwse setting in de feeërieke prachtige tuin van deze vierkantshoeve. Het plaatje klopte voor ons volledig. We hebben de crew gefeliciteerd en een drankje aangeboden. De chef, zijn echtgenote en zijn zoon hebben zelfs nog een leuk babbeltje met ons gedaan. Ook kregen we nog een lekker digestiefje aangeboden. We hadden een super avond. Ik zou durven schrijven dat deze zaak een Top restaurant is, verwezenlijkt door prachtige vriendelijke mensen met passie. Wij zijn fan!! Parkeren: Mooie ruime parking op prive terein.
Wij hebben voor ons echt de beste keuze gemaakt om ons trouwfeest hier te laten doorgaan. Ilse en Dirk en Lorenz zijn hele goed zaakvoerders. Van al onze gasten kregen wij constant te horen dat het eten super lekker was en de locatie super mooi. En wij kunnen onze gasten alleen maar gelijk geven. Ook hun personeel deed dit prima en hebben alles op alles gezet zo dat niemand iets tekort zou komen. Bedankt dat jullie voor ons er een schitterend feest van hebt gemaakt. We zien elkaar snel opnieuw.
Heel lekker gegeten met lekkere wijn. Vlotte bediening. Mooie omkadering. Eten: 5/5
Ja dat is een héle tijd geleden samen met vrienden van camping de dieupart in Aywaille hebben daar héérlijk gedineerd met drie koppels en verder in de nacht nog aan de bar samen mét Ilse en Dirk goed verzadigd van Qeantro én gezellige babbel, overnacht nadien goed ontbijt afrekenen en terug naar Ywaille, hét wás een weekeindje om nóóit te vergeten. IK zal er zéker nóg wél eens terug komen groetjes van Maria en Gaston, óók Frieda én Ludo én Ria en Sjef waren daarbij
Zeer lekker eten in een prachtige omgeving en vriendelijke bediening. Prijs-kwaliteit dik in orde. Ook veel keus in gerechten. Bij het wachten krijg je steeds een hapje van het huis. Echt top!
Bedankt aan heel het team voor het mogelijk maken van ons trouwfeest! het was van het begin tot het einde helemaal in orde , Lekker eten en een vriendelijke bediening. Bedankt! Eten: 5/5
Was de eerste keer we kwamen daar voorbij gereden met de fiets.zijn gestopt voor iets te drinken.heel prachtig van binnen binnenkort iets gaan eten!!!!
We zijn hier last minut met social deal komen eten , drie gangen a la carte , alles was goed verzorgd en heel lekker en heel vriendelijk personeel ,voor mij als Vegetariër hadden zo ook een aantal lekkere opties , als voorgerecht had ik nacho's en die hebben ze zonder vlees gemaakt voor mij ! Deden totaal niet moeilijk hier over !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid