facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feestzaal Concordia

Feestzaal Concordia

Geschiedenis

Feestzaal CONCORDIA is de ideale plaats om te feesten. Niet alleen voor huwelijks-, communie- en familiefeesten, maar ook voor bedrijfsfeesten of recepties, modeshows,... wat u maar wilt en dit tot 450 personen.
Bij ons is een feest méér dan een feest. Brandende kaarsen, fleurige bloemen en een zaal die mooi aangekleed is, is de basis waaruit wij vertrekken. Aangevuld met eventueel uw aankomst in onze ceremoniewagen en met een aperitiefje op het buitenterras, door u gekozen lekkere gerechten en een deuntje muziek, geeft dit een sfeer waarin u niet anders kunt dan feesten.

Het feestmenu kunt u zelf samenstellen, er zijn gerechten voor elk budget. En heeft u speciale wensen, laat ons dat dan even weten.
Samen vinden we zeker een oplossing.

Adres: Wittesteenstraat 27, 3990 Peer
Telefoonnummer: 0495427101
Stad: Peer
Route: Wittesteenstraat 27
Postcode: 3990



op zoek naar gerelateerd: Zaal Concordia Oostrozebeke, Huys in 't veld Peer, Feestzaal Peer, Zaal Concordia Tongeren
Recensies
Hier ben ik vaak gaan kienen toen ik nog in Peer woonde. Toen was er nog 2 keer per week kienen. Het was zeker niet te duur, en de zaal zag er mooi uit. Personeel is ook vriendelijk en de mensen die de kienavonden organiseerde zaten ook op andere plaatsten waar ik soms ook wel eens kwam.
Zeer gezellige locatie, aangename sfeer
Veel echo en te rumoerig daardoor
De borden werden al afgediend voor dat iedereen aan tafel gedaan had met eten tijdens het bruiloftsfeest .De servetten werden bij diegenen die nog aan het eten waren al meegenomen. Te weinig voorzien van eten.
Mooi lokatie voor een feestje te geven
Wij hebben erg genoten van ons trouwfeest in de feestzaal Concordia. De zaal was prachtig ingekleed. Eten was lekker en meer dan voldoende. Je kan alles zelf kiezen qua eten. Zeker een aanrader.
Het was heel gezellig.En een top terras
Vriendelijke kelners ruime zitplaats enkel de stoelen zaten niet goed tuinstoelen
Mooie zaal met goede bediening alleen de L- orm van de zaal vind ik persoonlijk wat minder.
Alles dik in orde. Iedereen tevree.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid