facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feestlocatie De Gelegenheid

Feestlocatie De Gelegenheid

Info

De Gelegenheid is een feestlocatie die bestaat uit een gerenoveerde oude hoeve met terras en tuin in een groene, rustige & landelijke omgeving.



"De Gelegenheid is een feestlocatie die bestaat uit een gerenoveerde oude hoeve met terras & tuin in een groene, rustige & landelijke omgeving.Een feestlocatie met een kleinschalig en familiair karakter voor een fantastische feestbeleving van begin tot einde."
Adres: Sint-Odradastraat 9, 2490 Balen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0494119920
Stad: Balen
Route: Sint-Odradastraat 9
Postcode: 2490



op zoek naar gerelateerd: Traiteur Balen, Feestlocatie Mol
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beau Jour Beau Jour 4 km Beau Jour bedenkt en ontwerpt totaalconcepten voor huwelijksfeesten en evenementen to...
Het Hommelhof Het Hommelhof 4 km Als ik 6 sterren kon geven dan gaf ik er 6! Goeie parking, ruim voldoende plaats. Ook...
Recensies
tot elk kleinste detail helemaal perfect. Prachtige zaal, lekker eten, geweldige service, en jullie ongeloofelijke gastvrijheid maakt alles zo compleet. Helemaal top!
Fantastische locatie met fantastische uitbaters. Wij organiseerden een feest voor 33 mensen met heerlijk eten, drinken en heel behulpzame hosts! De ruimte was prachtig aangekleed, we hadden een fijn feest. De tuin achterin ligt heerlijk uit de wind en de parking is ruim en heel praktisch. Dit is de locatie die je zoekt voor Balen en omstreken!
Een erg gezellige feestlocatie waar alles klopt. Eten en drinken tot in de puntjes verzorgd, er wordt ontzettend veel moeite gestoken in de aankleding en de ontvangst en bediening is top. Als organisator word je volledig ontzorgd, een absolute aanrader!
Hele mooie locatie om van een gezellig feest te genieten. Sfeervol aangekleed, tot in de puntjes verzorgd. Bedankt Loranne en helpers. Jullie zijn top!!!
daar is het fijn te vertoeven en is mooi
Charmante en sfeervolle feestlocatie, alles tot in de puntjes verzorgd met oog voor detail! Vriendelijke ontvangst! Kortom een aanrader!
Wat een fantastische locatie...! Finesse tot in de puntjes... Een prachtig compleet plaatje... 101% genieten van begin tot einde.!
Leuke stop voor een koffie, huisgemaakte ice -thee, Cornett, frisdrank enz...
Wegens corona enkel koffie en warme chocolademelk en meer, maar enkel afhaal.
Zeer gezellig en super lekker eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid