facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feest- en inspiratieplek 't Veldt

Feest- en inspiratieplek 't Veldt

Info

't Veldt is een oergezellige en comfortabele evenementenlocatie waar je alles vindt voor een geslaagd feest of evenement.

Geschiedenis

't Veldt



"'t Veldt is een buitengewone buitenlocatie met gezellige feestzaal. Voor je feest, teambuilding, activiteit met vrienden en familie of een gezellig onderonsje in onze zomerbar of winterbar.'t Veldt verbindt met mensen met elkaar, met respect voor hun eigenheid, persoonlijkheid en zin voor avontuur.Onze zomerbar opent dit jaar 2022 haar poorten in de zomervakantie, dus kom in juli en augustus zeker onderuit zakken in onze sfeervolle bar!Ga gerust een kijkje nemen op onze website en vind alle informatie die je nodig hebt!"
Adres: Veldenstraat 10/1, 2470 Retie
Telefoonnummer: 0491376382
Stad: Retie
Route: Veldenstraat 10/1
Postcode: 2470



op zoek naar gerelateerd: Feestlocatie Kempen, veldenstraat 10/1 – retie, Feestlocatie met tuin, Feestlocatie Schilde, Feestlocatie buiten, Kleine feestlocatie, huys in't veld, Zomerbar Retie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GC Den Dries - Retie GC Den Dries - Retie 692 meter Er is veel werk te verzetten grtjs timmerman luc
Feestzaal at Cabasse Feestzaal at Cabasse 775 meter Hele toffe zaal om feestje te geven voor en niet al te groot gezelschap. Naast lekker...
Parochiezaal Schoonbroek Parochiezaal Schoonbroek 2 km Op deze nieuwe pagina vind je al het nieuws van, voor en over Parochiezaal Schoonbroe...
Pand Antiek Pand Antiek 3 km Vertaald door Google OK Origineel Ok
Recensies
Zeer leuke teambuilding gehad! Enkel jammer van het slecht weer en hierbij het modderbad. Ook de pokebowl was heel erg lekker!
Ons trouwfeest in het Buitenveld was dankzij Petra en Yves een grandioos succes! Wat voor mij de meest stressvolleen meest magische dag ooit was, is voor hun puur vakmanschap! Ik kan hun service niet genoeg aanbevelen en kom nog graag genieten van hun prachtige locaties tijdens de winter -en zomerbars! Dank aan het volledige team voor de perfecte avond jullie zijn gewoon eersteklas!
De feestzaal zelf heeft een gezellige tuin met pizza-oven. Hier vinden ook geregeld workshops en lezingen plaats. De naastgelegen Zomerbar is echt heel gezellig, vooral ook omdat er leuke speelmogelijkheden voor kinderen zijn. De sfeer is er verder heel ontspannen. De drankjes en hapjes zijn aan democratische prijzen.
Leuke locatie, zeker bij goed weer voor een feest. Fijne mensen zorgen voor een fijne bediening.
Top buitensport locatie van OCR club The Field. Knap Belgisch Kampioenschap georganiseerd.
Geweldige transformatie. Hier komen trainen is een uitdaging. Aan te raden.
Wij hebben enorm genoten van ons trouwfeest op deze fantastische locatie! Petra en Yves hebben gezorgd voor een prachtige aankleding en vlotte en vriendelijke bediening zodat wij zonder zorgen konden genieten van onze dag. Ook van onze gasten hebben we super veel complimenten gekregen! Een echte aanrader!
Blij verrast met de charme van het feestzaaltje was daar dik inorde
We hebben een prachtig trouwfeest beleefd bij 't Veldt! We gaven de inrichting uit handen en Petra heeft dat super goed gedaan. Heel gezellig, alles was aanwezig. We hebben alleen maar complimentjes gekregen van onze gasten. Dikke aanrader!
Top locatie , ideaal voor leuke feestjes. super gezellig .hebben een super leuk feestje gehad. echt een aanrader. goede regeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid