facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feelgood Life coach

Feelgood Life coach

Info

Life coach * Mindfulness * Relatiecoach *Assertiviteitstraining * NLP coach



"Welkom! Als life coach help ik jou in je zoektocht naar wat jij belangrijk vindt.Ik maak je wegwijs in de chaos in je hoofd en help je balans te vinden in jouw drukke leven. Wil je weten wat coaching je te bieden heeft? Neem snel contact op!"
Adres: Pastorijstraat 8b, 3850 Nieuwerkerken (Limburg)
Telefoonnummer: 0468269152
Stad: Nieuwerkerken
Route: Pastorijstraat 8b
Postcode: 3850



op zoek naar gerelateerd: feel good coach, life coach voor vrouwen, life coach tarief
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intu Touch Intu Touch 674 meter Groeipraktijk voor coaching en shiatsu van kinderen, jongeren en hun ouders. Ook vol...
Copactcoach Copactcoach 84 km COACHING WITH IMPACT Copact provides professional career coaching and business consul...
Recensies
In december 2021 bij Leen een coachingstraject opgestart, ik woon ver van haar af dus het werd een onlinetraject. Ik vond dit fantastisch, het feit dat het online was was eigenlijk geen enkel probleem in tegendeel zelfs. Dit was gemakkelijk in mijn dagroutine in te plannen, geen verkeersdrukte, super gewoon. Na 8 maanden sta ik er bijna weer volledig, Leen heeft mij geleerd om kleine stappen te zetten . Heel veel kleine stapjes zorgen dat ik na 8 maanden toch al heel ver ben gekomen. Mijn doelen zijn duidelijker, heel veel zaken aangepakt , heel wat beslissingen kunnen nemen en vooral geleerd dat je ook voor jezelf moet zorgen. Dat uurtje me-time met Leen heeft altijd ontzettend veel deugd gedaan, ze luistert aandachtig en stelt de juiste vragen zodat je zelf de antwoorden vindt, niet altijd op het moment zelf maar soms enkele dagen later maar ze komen er altijd. De gesprekken blijven nazinderen en dat is leuk. Ik heb er ontzettend van genoten en ben jou heel erg dankbaar dat je mij verder op mijn weg hebt geholpen. Groetjes Sofie
Een jaar later.. Ongeveer dan toch, meer dan 2 jaar geleden dat ik heel wantrouwig sms’te en een afspraak maakte met de overtuiging dat dat het was, na het eerste contact al direct het gevoel dit moet ik aanpakken en ingetekend… nu zoveel later, ligt Leen haar foto op de cover in mijn living als een steedse reminder van IK nee niet mij, zoveel inzichten gekregen, zoveel meer levensvreugde, levenswijsheid, ja door mij maar als ondersteek Leen met haar inzichten, zwijgen, luisteren en to the point insteken . Een jaar later ervaar ik nog steeds de ondertoon van onze gesprekken met alle positieve dingen erbij, elk minutieus dingetje kan zoveel meer blijheid laten binnenkomen. Leen heeft op manieren dat ze weet maar ook op heel veel manieren dat ze niet direct weet, mijn relaties verandert met ons gezamenlijk doel mij verbeteren en mij gelukkiger maken… Daarom dank je Leen!!!
In het begin toch wel twijfels gehad om Leen te contacteren. Over wat moest ik beginnen, ging dit wel werken, allemaal vragen die door mijn hoofd spookte. De eerste sessie was gepasseerd en ik had bij Leen wel direct het gevoel dat ik hier alles kon vertellen. Ik had zelf nooit gedacht dat ik op zo een korte tijd verandering bij mezelf zou zien, mezelf terug vinden, de persoon wie ik was. Leen is iemand die haar coaching doet vanuit het hart. Bij elke sessie voelde ik mij ook op mijn gemak , ik voelde geen druk of ongemak. De tips die Leen mij tijdens de sessies heeft gegeven hebben mij wel enorm geholpen. Leen , dankjewel voor alles!!!!
Ik volgende Leen al een tijdje, haar posts spraken me zo aan...Toch duurde het even om die eerste stap te zetten. Wat moest ik haar vertellen? Ik wist zelf maar al te goed wat ik anders moest doen...maar het in praktijk omzetten was niet zo makkelijk. Ik ben zeer blij dat ik de stap dan toch gezet heb. Leen is veel meer dan een goede vriendin waar je gezellig "een tas koffie" mee gaat drinken. Haha Ze neemt de tijd om naar je te luisteren, ze stelt vragen, waardoor je anders gaat denken. Mezelf op nummer 1 zetten, mij afvragen wat echt belangrijk is...en het omzetten in de praktijk heb ik daar wel geleerd. Ik kan nu beslissingen nemen en NEE zeggen zonder mij af te vragen wat de mensen wel zouden denken. Dank u Leen voor dat duwtje wat ik nodig had. Zeker een aanrader om eens langs te gaan!
Leen is een toppertje! Feelgood Life Coach, een titel waar ik enorme weerstand op voel en waarbij ik dacht: ‘Toch niet weer de zoveelste coach?’ Maar ik besloot haar te volgen op Social Media. Zonder haar te kennen, vond ik haar ECHT. Recht uit het leven, posts die je raken en aanzetten tot nadenken. Eigenlijk was ik al langer op zoek naar iemand die me kon ondersteunen in één van de moeilijkste beslissingen. Dus ik besloot om met Leen kennis te maken. Het beeld dat ik van haar vormde, is exact hoe ze is. Leen, gaf geen antwoorden, maar stelde me vragen. Ze liet me nadenken, maar ook voelen zodat ik uiteindelijk mijn knoop overtuigd kon doorhakken. Bedankt, Leen voor de neutrale, goedlachse en toffe madam die ik mocht leren kennen.
Lang getwijfeld om de stap naar Leen te zetten door ook wat negatieve ervaringen bij coaches. Maar ik kan gewoon 1 ding zeggen niet twijfelen gewoon doen. Je word gehoord en ze stuurt u de juiste richting uit. Na mijn 5 sessie voel ik een groot verschil qua communiceren en rust bij mezelf. Nu is het aan mij op alle theorie in praktijk om te zetten. Een top vrouw die haar job met veel voldoening doet!
Mijn traject bij leen zit erop, van een ervaring gesproken. Het is soms zwaar geweest, ik ben mezelf een paar keer tegen gekomen. Het is het zeker waard geweest. ik durf te zeggen dat ik doodongelukkig aan het traject begonnnen ben en zielsgelukkig gestopt ben. Ik wou terug de persoon worden die ik vroeger was, die ben ik niet geworden. Maar wel een betere versie waar ik fier en trots op ben. Dank u leen om mijn geluk terug te helpen vinden. Je bent een top vrouw, Mooi van binnen en buiten Grtjs Anke2.0
Spontaan, lief, rechtuit, duidelijk en met gevoel Andere inzichten krijgen, dat was mijn doel… Goede tips gehad voor de kleinste dingen Het is niet nodig om jezelf steeds in bochten te wringen! Graag zien en graag gezien worden, dat wil iedereen Voor jezelf durven kiezen staat op nummer één… Keuzes durven maken en de gevolgen je minder laten raken… Ik ben heel blij dat ik me heb laten coachen! Sowieso sterker geworden voor de toekomst!! Merci Leen!!
Heb net mijn traject bij Leen afgerond. In eerste instantie was ik wat sceptisch... Wat zou ik er kunnen veranderen? Maar geloof me... Mijn kijk op de dingen, mijn reacties in bepaalde situaties zijn echt veranderd, in de positieve zin. En dit is dan ook ten goede van iedereen rondom mij. Leen... Je bent een geweldige vrouw!
Net een eerste traject coaching afgerond bij Leen, hoe nuttig is dat!! Elke keer opgewekt buiten komen, met praktische tips en een positief gevoel. Dit soort coaching kan iedereen gebruiken! Het verandert je kijk op, soms eenvoudige, dingen en maakt de wereld een stuk mooier. Bedankt hiervoor!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid