facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feel So Fit

Feel So Fit

Info

Wat kan je verwachten?
1) Afslanken & Figuurcorrectie
2) Fit in 20 minuten
3) Pijnreductie van de rug, nek & gewrichten
4) Sportprestaties verbeteren
Dit doen we enerzijds met verschillende E-Fit trainingen of met een passieve behandeling.



"Bij ons kan je terecht voor electro fitness, voedingsadvies op maat, individuele personal coaching en sporten in groep samen met je kinderen.Voor meer info neem een kijkje op onze website of maak een vrijblijvende afspraak.Wij zijn geen massa fitness en willen de huiselijke en persoonlijke sfeer behouden om doelgericht en op maat van de klant te kunnen werken!"
Adres: Brugsestraat 115a, 8531 Hulste, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32488366889
Stad: Hulste
Route: Brugsestraat 115a
Postcode: 8531


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidsinstituut Puurclusive Schoonheidsinstituut Puurclusive 953 meter Super schoonheidsinstituut waar Sabine met haar vriendelijke vakkennis bijstaat in de...
Recensies
Een leuke en ongedwongen sfeer om een fit ‘jezelf’ terug te vinden. Na enkele keren van korte training workouts voel je u effectief strakker en fitter worden. Een persoonlijke aanpak door Kimberly, een must om deze uitdaging aan te gaan!
Ik ben met e- fit begonnen vorig jaar in september en dit in de hoop mijn lage rugpijn te verzachten en boven alle verwachtingen is dit zeker met 75 procent verminderd!! Ik voel mij Toppie. Ik zou het iedereen aanraden met rugpijn, het komt er vooral op neer om sterke buik en rugspieren te hebben!!!
2x per week 20 minuten voor een volledige workout, ideaal voor mij! Kimberly is hierbij de ideale begeleidster, altijd vriendelijk en professioneel!
Kimberly motiveert elke keer opnieuw! In een korte tijd toch het gevoel gesport te hebben, veel variatie in oefeningen, leuk gezelschap, ... ideaal me -time moment!
Dit net,hypermodern en gezellig sportcenter heeft iets voor iedereen. Door middel van een soort impulsen moet je maar 20 minuten sporten en dit telt dan voor 1,5u sporten in een gewone sportschool. Kimberly, de uitbaatster is super behulpzaam en heeft kennis van wat ze doet. Super voor mensen die willen afvallen of spieren willen krijgen en het werkt dus degelijk e!!!
Vriendelijke goeie coach zonder opdringerig te zijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid