facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feel it

Info

Bij Feel it zorg ik ervoor dat jij je terug beter voelt. Door de balans in het energiesysteem te herstellen kan de energie beter stromen waardoor lichamelijke en geestelijke klachten verminderen of zelfs verdwijnen! Jij verdient het om je beter te voelen!



"Ondanks dat er steeds meer aandacht is voor het voorkomen van psychische problemen, ontkomen we er niet aan dat er toch mensen hulp nodig hebben. Feel It 2 biedt therapie aan om deze mensen te ondersteunen. De therapie is een combinatie van cognitieve verwerking en gevoelsmatige verwerking van gebeurtenissen uit het verleden. Juist deze combinatie maakt de therapie van Feel It 2 bijzonder. Met deze werkwijze zijn dan ook bijzondere resultaten behaald. Ook bij deze individuele therapie is het doel mensen te leren hoe zij zelf aan de slag kunnen gaan met uitdagende situaties. Dit zorgt ervoor dat mensen zelfredzamer en veerkrachtiger worden."
Adres: Randstraat 2A, 3680 Maaseik
Telefoonnummer: +32498500845
Stad: Maaseik
Route: Randstraat 2A
Postcode: 3680


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Goede klik met Gerard, ging relatief voortvarend te werk. Plan van aanpak was goed, gaat vooral in op het gevoel. Echter doordat er een issue is voorgevallen die toch te wijten valt aan therapeut gestopt met therapie. Al met al in het begin een prettige ervaring gehad ondanks het issue.
Na de eerste kennismaking gelijk een zeer prettig gevoel bij Gerard. Ondanks dat er een taboe heerst omtrent het naar de psycholoog “gaan” wil ik toch graag mijn blijk van waardering via deze weg uiten. Gerard en de praktijk stelde me meteen heel erg op mijn gemak. Buiten dat het een erg prettige ruimte is werkt Gerard intuïtief naar bepaalde speerpunten toe. Voor mij totaal anders dan wat ik daarvoor kende. En ben door deze manier van aanpakken en “behandelen” ook een stuk prettiger in mijn vel gaan zitten! Gerard ga zo door en hopelijk gaan nog heel veel mensen jouw je kennis en professionaliteit ontdekken!
'je ziet t pas als je het door hebt', zei Johan Cruijff. Nou, Gerard zorgt wel dat je het doorhebt. Eenmaal gezien, kun je niet meer terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid