facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feel Good Manager: natuur, stress, burn-out en loopbaan coach

Feel Good Manager: natuur, stress, burn-out en loopbaan coach

Info

Ik help volwassenen om met meer innerlijke rust in hun kracht te staan, zodat ze met minder spanning en stress door het leven kunnen gaan. Als Feel Good Manager geef ik ook preventief advies aan organisaties.

Geschiedenis

Ik help volwassenen om met meer innerlijke rust in hun kracht te gaan staan, zodat ze met minder spanning en stress door het leven gaan. Ik geef individuele coaching, workshops stress management, lezingen en organiseer tal van andere activiteiten in dit kader. Onder 'diensten' vind je hierover meer info terug.

Als Feel Good Manager geef ik ook preventief advies en workshops voor organisaties, en luister ik wat er écht leeft in de organisatie, om van daaruit oplossingsgericht te werken aan verbondenheid.

Contacteer me gerust voor een vrijblijvend kennismakend gesprek, om af te stemmen of ik iets voor jou kan betekenen.

Adres: Stokrooiestraat, 59, 3560 Lummen
Telefoonnummer: 0486361691
Stad: Lummen
Route: Stokrooiestraat, 59
Postcode: 3560


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HCK Health Coach Kathleen HCK Health Coach Kathleen 4 km Ik kende Kathleen als danscoach in mijn jeugdjaren, maar nu als professionele coach b...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid