facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FedEx World Service Center

Adres: Scheldeweg 3, 2850 Boom
Telefoonnummer: +3227527575
Stad: Boom
Route: Scheldeweg 3
Postcode: 2850


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: FedEx afhaalpunt België, FedEx Boom vacatures, FedEx klantendienst, FedEx belgium, FedEx Machelen, FedEx belgium contact, FedEx customer Service, FedEx ophaling plannen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TNT Express TNT Express 42 meter Gewoon goed
Recensies
Pas op voor dit bedrijf wanneer u internationaal koopt en uzelf via hen vervoert. Mijn markt kwam laat aan in Brazilië en ZIJ willen het 100% belasten, een aankoop van 100 dollar, ongeveer 530 reais, ze brachten me hetzelfde bedrag in rekening. Ik vroeg om onmiddellijke annulering
Ik kom vertellen wat er met FEDEX is gebeurd, wat in 10 jaar bij het bedrijf het meest absurde is dat vervoerders ooit is overkomen. We hebben het product opgestuurd en na de leveringsdeadline liet FEDEX weten dat het het materiaal was kwijtgeraakt en dat als ze het binnen een absurde periode zouden vinden, het zou worden afgeleverd. Als het niet werd gevonden, zouden ze ons schadeloos stellen. De verkoop in kwestie had plaatsgevonden op de vrije markt. Ik kwam in contact met de klant via het daarvoor bestemde veld in de verkoop en we beloofden een ander product te sturen, als de klant hiermee instemde, zodat hij niet zou wachten op de zoekopdrachten, maar de klant ervoor koos om de bestelling te annuleren. Ik heb de annulering onmiddellijk per e-mail gemeld aan FEDEX, die bevestigde op de hoogte te zijn en dat zij het product aan ons zouden retourneren als het werd gevonden. Na een tijdje kreeg ik te horen dat het materiaal op DESTINATION was afgeleverd. Zodra een bestelling op de vrije markt wordt geannuleerd, verliezen we via de website het contact met de klant. Al snel was het enige nummer dat ik moest bellen het nummer op de factuur en hetzelfde nam niet op. De vervoerder ging vervolgens naar de plaats waar de tafel werd afgeleverd, maakte een foto van de tafel in gebruik, stuurde deze per e-mail naar ons en nam het materiaal niet mee, omdat er stond dat het materiaal verpakt moest worden. Daarna zeiden ze dat ze daar soms heen gingen en dat ze niet werden verzorgd en dat ze ons niet konden compenseren omdat ze daarvoor in het bezit moeten zijn van het materiaal. Dus laten we gaan. De koerier levert het materiaal ONJUIST af en we blijven achter met een verlies van R$ 1590 + verzendkosten en belastingen? Sinds wanneer ze op zoek waren naar het verloren materiaal, zouden ze ons schadeloos stellen ALS ZE HET NIET VINDEN? Dit is het meest absurde dat ik ooit heb gezien. Welnu, ik zal een rechtszaak moeten aanspannen om een ​​bedrag te ontvangen dat FEDEX ons duidelijk schuldig is.
SERVICE VAN SLECHTE KWALITEIT, VERTRAGINGEN EN NOG STEEDS FOUT MET DE VERZENDINGSMODAL EN ZE LADEN NORMAAL OP. NA DE SAMENVOEGING MET FEDEX, WAS HET VEEL ERGER. GEDISKWALIFICEERD COLLECTIE- EN SCHEMATEAM, SLECHTE SERVICE, KAN MET NIEMAND PRATEN, NOOIT AANBEVELEN!!!
IK BEVEEL NIET AAN!! Ze stellen de bezorging uit, nemen de telefoon niet op en als ze opnemen lossen ze het niet op.
Ik werd bij de ingang zeer goed bezocht door de bewakers, maar alleen bij de receptie omdat ik niet wist hoe ik het formulier correct moest invullen. Ik werd met weinig respect behandeld, ik vroeg om hulp, maar ik werd met minachting behandeld, als de De bediende hielp me met goede wil, het zou in 5 minuten klaar zijn, maar zoals zij was, vulde ik het met tegenzin in 20 minuten in en betaalde 500 reais om het naar een ander land te sturen.Als je het publiek niet wilt dienen, zoek dan een andere baan.
Vreselijk, ik raad Fedex niet aan, zelfs niet aan mijn ergste vijand. Zelfs de 2-hoornige hond niet. Naast het betalen van super, mega, hyper, high power verzending, laten ze niet zien of er daadwerkelijk een douanebetaling heeft plaatsgevonden. Allemaal in het donker Ze zeggen gewoon we betaalden wat een stel schaamteloze mensen betaalden. En naast het feit dat je de goederen op 15 km van de afgesproken bestemming moet ophalen en de vracht voor de tweede keer in rekening moet brengen bij het ophalen. Extreem diefstal op diefstal. Toen ik het product kocht, waren er al bezorgkosten inbegrepen, en wanneer het wordt ingetrokken, omvat het ook nog een douanetarief, inclusief nog een administratieve vergoeding voor bezorging, wat exorbitante bedragen toevoegt naast de verzendkosten, die al extreem duur zijn. Super, mega, hyper, Power duur. In het kort 1 Ik heb voor het product betaald 1 Invoerdouane zonder ontvangstbewijs 2 verzendkosten Ik heb 2 verzendkosten betaald en het is niet bij mij thuis afgeleverd. 1 administratiekosten waarom? Als ik de verzendkosten al twee keer heb betaald lol 18% ICMS zonder bewijs als u daadwerkelijk heeft betaald. Ik denk niet dat dit bedrijf eerlijk en loyaal is aan consumenten. Ik ga naar de rechtbank om elke betaalde cent te herzien.
Goede service.
Het is goed, maar verzending is erg duur, en we citeren binnen één dag en als het sluit, is het duurder. Absurd, er zat van de ene op de andere dag een verschil van 300 reais in hetzelfde pakket.
Sensationele service zowel persoonlijk als in het callcenter, super attent, ze leggen de procedures heel goed uit, bieden gratis contant geld, hulp bij documentatie, ik hield van de uitvalsbasis in Santo Amaro.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid