facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FedEx Station

FedEx Station
Adres: Budasteenweg 31-33 , Machelen 1830, BE
Telefoonnummer: 02 752 75 75
Stad: Machelen
Route: Budasteenweg 31-33
Postcode: 1830


Openingstijden

Maandag: 07:30-20:00
Dinsdag: 07:30-20:00
Woensdag: 07:30-20:00
Donderdag: 07:30-20:00
Vrijdag: 07:30-20:00


op zoek naar gerelateerd: fedex afhaalpunt, fedex pakket ophalen, fedex nederland, fedex levertijden, fedex klantenservice, fedex verzenden, fedex amsterdam, fedex eindhoven
Recensies
WAARDELOZE SERVICE niet te bereiken zowel telefonisch als mail. Mijn pakketje is ERGENS??? Bezorgd maar niet bij mij pakketje is verdwenen. Ik stel dus bij deze FEDEX aansprakelijk. Nogmaals te benadrukken WAARDELOZE bezorging.
er word al 3 dagen tegen mij gezegd dat mijn pakje word geleverd en dan zeggen ze dat ik niet thuis was of het bedrijf gesloten was terwijl ik al een heel jaar thuis werk en ik nooit mijn huis uit ga. en als het bedrijf 3 dagen na elkaar gesloten is dan is er een probleem met hun. ze liegen gewoon recht in je gezicht. mijn pakje doet er 1 dag over om van Itale naar Brussel te gaan en ze kunne geen 30 minuten rijden om mijn pakje te leveren??
Express delivery vanuit Sevilla. Op 1 nacht is pakketje vanuit Spanje in Boom toegekomen en probeert Fedex het de andere ochtend bij me af te leveren. Ik ben gaan werken dus vind een kaartje in de brievenbus.Tot zover 5 sterren; Ik verander de aflevering naar een afhaalpunt krantenwinkel in dezelfde gemeente. Nu zit ik al 4 dagen op de aflevering te wachten... Eerste keer een zeer vriendelijke Nederlandse dame aan de helpdesk die belooft het nodige op te zoeken/uit te klaren en ik zou teruggebeld worden...niet dus. Dag later zelf teruggebeld, nu een Belgische onvriendelijke vrouw. Ik vraag of ik het pakket in Machelen mag ophalen via de track en trace zou het zich daar bevinden maar pakket blijkt daar niet te zijn. Volgens haar is dit mijn eigen fout/schuld want ik heb gekozen voor afleveren in een ophaalpunt en Fedex heeft zelf geen afhaalpunten. Aflevering bij deze afhaalpunten wordt uitbesteed aan een andere firma... Ik krijg te horen dat dit nog 1 a 2 werkdagen zal duren. Wanneer ik vraag of ik de contactgegevens kan krijgen van die firma en het daar kan afhalen krijg ik als antwoord dat dit geen optie is en wordt snel afgewimpeld met de vraag of ze verder nog iets kan betekenen...Dat wordt dus 8 dagen voor een express delivery waarvoor ik bijbetaald heb.
pakje langer onderweg van Machelen naar Antwerpen dan van Hong Kong naar Brussel...Al 4 dagen dat men beweert dat men mijn pakje zal leveren maar telkens niets...dan maar naar klantendienst bellen...daar beweert men dat mijn pakje doorgegeven is aan externe firma maar men kan men daarover geen naam of info geven ??? fedex world service klantendienst ...3 keer boodschap dat er geen medewerkers zijn om de telefoon aan te nemen...klantenservice 0,0 een regelrechte schande !
Altijd tevreden geweest tot men met de TNT integratie is gestart in 2017. Situatie gaat van kwaad naar erger. Eerst was de impact beperkt tot klantendienst, maar nu 2 jaar verder 2019. Zijn quasi alle diensten aangetast klantendienst/sales/boekhouding/enz... . Recent heeft men beslist om alle FedEx IE zendingen in TNT netwerk te duwen zonder dat TNT dus effectief geïntegreerd is binnen FedEx. Gevolg is dat men problemen met zendingen die binnen TNT lopen, niet kan oplossen. Een mis-sortering oplossen blijkt zelfs volledig onmogelijk. Algemene stabiliteit van netwerk zakt ook. Klantendienst werd in 2019 nog slechter spoed-dossiers die na > 1 werkdag pas gelezen worden; moeilijk doen over money back guarantee claims, mails worden gewoon niet meer beantwoord bij FedEx of soms na X maanden.
Vriendelijke ontvangst Snel lossen
Waarom deze ongerechtvaardigde complicatie? Ik heb de kosten betaald, de zending is nooit aangekomen, niemand heeft de telefoon opgenomen, slechte service. Ik zal nooit meer goederen op FedEx posten
Voorbezoek gedaan voor terug name vp
Vriendelijk als ze zin hebben
Snelle afhaling. Vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid