facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FDW Woningbouw

Info

Specialist in massieve houtbouw, skeletbouw en vakwerkbouw!



"FDW Woningbouw bouwt woningen sinds 1990. Hierdoor kan je met FDW Woningbouw rekenen op een knowhow die je nergens anders kan vinden. Technische expertise is onmiskenbaar één van onze sterke troeven. Net zoals de infrastructuur en steeds vernieuwende machinepark.Met FDW Woningbouw zijn we steeds mee met de laatste technieken. De steeds strenger wordende normen en hogere verwachtingen vormen dus geen probleem. Bij ons kan je er zeker van zijn dat jouw woning zeer sterk geïsoleerd is. Beter dan wat men voorschrijft. Dezelfde kwaliteit geldt ook voor de luchtdichtheid en ventilatie. Waar er zich ook een evolutie voordoet, wij zijn op de hoogte. Bovendien zetten we steeds de laatste innovaties in om aan elke norm en elke verandering te voldoen"
Adres: Oude Steenweg 33, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: 0032-(0)14 51 35 40
Stad: Grobbendonk
Route: Oude Steenweg 33
Postcode: 2280


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Massief houten woningbouw, Long Island stijl bouwen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inoxpro Inoxpro 2 km INOX PRO expert for the future INOX onze corebusiness PRO onze aanpak Ino...
Wim Van Tendeloo Bvba Wim Van Tendeloo Bvba 3 km Kwalitatieve Woningbouw
Recensies
Ik wilde enkele eiken balken laten schaven. Hoewel ik de maten op voorhand had doorgegeven, bleken de balken te kort en te breed. Het had leuk geweest als ik dit op voorhand had geweten zodat ik geen twee uur nutteloos met een overladen auto over en weer moest. Amateurs.
Wij hebben onze hout skelet woning besteld bij FDW. Zeer vriendelijk en correct geleverd. Ook altijd beschikbaar bij vragen. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar FDW Woningbouw met het openbaar vervoer


Bouwel Lindekens 370 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid