facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FCR Media Belgium

FCR Media Belgium

Info

Het adres van ons kantoor te Anderlecht / L'adresse de notre siège à Anderlecht : Marie Curiesquare 20, 1070 Anderlecht.

Geschiedenis

FCR Media Belgium is de partner in digitale marketingoplossingen van meer dan 40.000 kmo's en zelfstandigen in België. Wij leveren u producten en diensten om uw bedrijf online meer zichtbaar te maken en uw verkoop te stimuleren. Van websites tot online campagnes. U kan rekenen op onze kennis van de kmo-markt dankzij de integratie van goudengids.be, de expertise van de Google-gecertificeerde specialisten en een team van digitale experten.

Interesse? Contacteer ons vandaag nog via 078 15 25 25 (zonaal tarief) of via [email protected].

Een antwoord op veelgestelde vragen vindt u ook via http://fcrmedia.be/klantendienst/

***

FCR Media Belgium est le partenaire par excellence en matière de marketing digital pour plus de 40 000 PME et indépendants en Belgique. Nos produits et services permettent d’augmenter la visibilité en ligne de votre entreprise et de stimuler vos ventes. Qu’il s’agisse d’un site Web ou d’une campagne en ligne, vous pouvez compter sur notre connaissance du marché des entrepreneurs grâce à l’intégration des pagesdor.be ainsi que sur nos spécialistes certifiés par Google et une équipe d’experts en marketing digital.

Intéressé? Contactez-nous encore aujourd'hui au 078 15 15 25 (tarif zonal) ou par [email protected].

Vous pouvez trouver une réponse sur des questions fréquemment posées: https://fcrmedia.be/fr/service-clients/



"FCR Media Belgium is de partner in digitale marketingoplossingen van duizenden kmo’s en zelfstandigen in België. We leveren u producten en diensten die uw bedrijf online beter zichtbaar maken en die uw verkoop stimuleren. Van websites tot online campagnes. Met een uitstekende kennis van de kmo-markt, dankzij de integratie van goudengids, de expertise van de Google-gecertificeerde specialisten en een team van digitale experten is FCR Media Belgium uw partner bij uitstek."
Adres: Uitbreidingstraat 82, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 078151525
Stad: Berchem
Route: Uitbreidingstraat 82
Postcode: 2600


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DexVille DexVille 0 meter Dexville is voor ons de ideale partner gebleken voor de make-over en optimalisatie va...
Onlyhumans Onlyhumans 1 km "Onlyhumans is een creatief branding- en communicatiebureau dat merken menselijk...
Recensies
Ik Ben heel tevreden klant van Fcr media! 2 jaar geleden had ik in mijn eigen keuken met ethiopisch eten takeaway begonen. En dat waw ik al van begin met een mooie website begienen. Dank zij Fcr media was mijn droom direct waar gemaakt! Iedreen vond onze website een magie ! Een jaar later onverwacht verandered mijn Kline takeaway dienstje naar Abyssinia Ethiopian restaurant! Daar bij heb ik heel veel hulp en onderstuning van team fcr media gekrijgen. Vooral van Ellen!! Een geweldige gemotiveerde dame die energie en moed heeft en aan de andern geeft!! Ze weet precis wat ik nodig had. Op een heel simple manier was mijn vraag overduidelijk geantwoordt. Ik kijk al naar uit naar onze volgende zitting Wat een troef voor het bedrijf! Bedankt!
Na een eerste aangename ontmoeting met Kim V.L. van FCR Media die ons de nodige informatie verschafte om onze website te vernieuwen besloten we als bedrijf met FCR Media samen te werken. Het was een hele spontane en vlotte samenwerking met jullie bedrijf. FCR Media heeft ons geholpen met de nodige teksten en illustratie voor het creëren van een prachtige website. Hiervoor danken we FCR Media met in het bijzonder Kim & Liesbet voor de goede opvolging en het maken van de lay-out. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Smeedwerken Nauwelaers
FCR Media contacteerde me voor een kennismakingsgesprek nadat ik mijn bedrijfsprofiel had aangepast. Sanaa was niet alleen heel vriendelijk en enthousiast, ze luisterde goed naar mijn verhaal. Nadien gaf ze me input waar ik zelf al mee aan de slag kan en formuleerde voorstellen voor structurele oplossingen helemaal op maat van mijn bedrijf. Een aanrader.
Meest onhandige website ooit om aan te passen. Over gegaan op een ander plan, natuurlijk wijzigen ze hiermee ook de site om in te loggen met als resultaat dat je gewoon niet meer aan je eigen website kan. Probeer je ze op te bellen via het nummer dat je hebt verkregen via mail, is deze niet in gebruik. Jammer van het zeer lange opzeg termijn, anders was ik er direct van afgestapt. Hier draait het alleen maar om geld en om niets meer!
Graag wil ik even delen dat er bij FCR Media onmiddellijk werk wordt gemaakt van een probleem. Mijn facebook business pagina was gehackt en binnen een paar dagen had ik alles terug dankzij hun snelle ondersteuning. Nogmaals bedankt voor de snelle service! Sofie Bex van waahw!
Na onze verhuis waren de gegevens van onze firma niet meer up to date. Na één mailtje was het de volgende dag al aangepast. Top service.
Gevraagd om contract stop te zetten! Titel van de mail “uw contract verloopt binnenkort” … in de mail duurt het nog 12 maanden. Telefonisch werd gezegd, volgende maand! Dit is misleidende info! Te vergelijken met Proximedia praktijken! Foei!
FCR Media is de perfecte firma om een website te laten maken. Van de 1ste tot de laatste stap is er een vriendelijk, correcte en snelle feedback.
Zeer tevreden van fcr media De aangename aanpak die ze hanteren en de service zijn top Ze bieden een mooi overzicht van uw online zichtbaarheid en sturen bij waar nodig en alles naar uw wensen geen vraag is hen teveel Zeer leuke en gemoedelijke mensen en dat is buiten het online gebeuren het belangrijkste "menselijkheid "
Wij zijn super content, we werken al jaren samen met dit topbedrijf. Echt een aanrader! Ilse en Ellen zijn altijd heel hulpvaardig! Bedankt FCR MEDIA
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid