facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Favola Bistro

Favola Bistro

Info

Bistro met klassieke en eigenzinnige snacks en suggesties, alles met dagverse producten. Business meeting room. Feestzaal voor al uw gelegenheden. Vrijdagavond open op reservatie.

Adres: Skaldenstraat 30 E, 9042 Desteldonk, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09/255.50.20
Stad: Desteldonk
Route: Skaldenstraat 30 E
Postcode: 9042


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 17:00

Recensies
Vandaag voor het eerst weer eens geprobeert na de vorige eigenaar. Een 1/4 rood besteld en een cordon blue. Toen de cordon blue aankwam vol goede moed en met behoorlijke trek aangevallen. Maar dat viel vies tegen, het vlees stonk en smaakte bedorven. Serveerster erbij geroepen en gevraag om eens te ruiken. Maar nee ze riep haar moeder wel, die kwam mij al op hoge toon vertellen dat het net vanmorgen vers gemaakt was. Ik zeg ruik maar, nee hoor dat hoefde niet. Haar man kennelijk de kok werd erbij gehaald en ook die hoefde niet te ruiken, hij stond in voor zijn product. Kortom er werd niet geroken of geproefd en ik moest niet zeuren. Vervolgens ben ik naar moeders gelopen met het verzoek de wijn af te mogen rekenen. Mijn halve glas werd uit mijn handen gerukt en op hoge poten werd me gesommeerd het pand te verlaten. Op duidelijke toon gereageerd, dat ik geen enkele behoefte had om ooit nog een stap in een tent te zetten die een klacht over bedorven vlees niet serieus neemt. Dus als u graag uw eten uitkotst en 10 keer op een dag naar een toilet moet hollen, adviseer ik daar te gaan eten.
Bediening erg vriendelijk en het eten is heerlijk frites wat te zout. Parking is ruim voldoende enkel de douches mogen wel verbeterd worden. Elke 10sec de knop in drukken is niet meer van deze tijd en erg onhandig. Verder wel goed voor elkaar. Top Bistro
Ik wist niet dat het hier betaald parkeren was. Maar wel dus sinds 2 weken. nieuwe eigenaar. Het was 20:40 dus ik zag bij andere A4tje achter de voorraam. Even naar binnen ja helaas keuken is dicht parkeren kost 20 Euro. Kreeg nog wel n toetje en n cola maar als je zo n klantenbestand wil opbouwen zie je het niet erg helder. 1x en nooit weer.
Moest container ophalen bij LDH Trans, alleen was de container er nog niet. Dus denk ga hier ff douchen en happie eten, vriendelijke mensen en goede sanitaire voorzieningen dat wel.... Alleen kon er om 16:00 niks te eten krijgen, keuken was niet open en ging waarschijnlijk ook niet open vandaag, das jammer.
Zeer vriendelijk en eten was top
Lekkere maaltijd gehad, Zeer netjes alles en niet te duur. Zeker een plaats om te vertoeven. Als je hebt gegeten is het parkeren gratis. Vriendelijke bediening.
Sta er nu om 14.45. Op Google Maps staat "nu open" op de deur een briefje open@17uur..... drie sterren omdat ik verder geen mening kan hebben over het eten.
LEKKERE MAALTIJD GEHAD EERLIJKE PRIJS EN MEER DAN VOLDOENDE, LEKKERE SALADE BIJ DE MAALTIJD ZELFS DE TOMAAT WAS GEPELD DIT VIND MEN SOMS IN TOP RESTAURANTS NOG NIET! VRIENDELIJKE BEDIENING DIT IN COMBINATIE MET EEN TOP CHEF IN DE KEUKEN MAKEN FAVOLA EEN AANRADER OM ER TE GAAN ETEN. OOK RUIME PARKING NOOIT PARKEERPROBLEMEN. EEN TOP ZAAK!
Wat maken ze die stoofpotjes in België toch lekker. Zeer vriendelijke mensen en super gastvrije bediening.
Super vriendelijk en lekker eten .prijs kwaliteit zeer goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid