facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fastré Parketvloeren Hasselt

Info

Parketvloeren,onderhoudsproducten,Trappen, Wandbekleding in hout, terrassen in hout...enz

Geschiedenis

"De liefde voor hout en vakmanschap ontmoeten elkaar" Parketvloeren Fastré is een familiebedrijf waar de liefde voor parketvloeren al drie generaties wordt doorgegeven. Traditie en liefde voor het ambacht zijn voor ons net zo belangrijk als het voortdurend actualiseren van dit vakmanschap én de evouties op het vlak van de plaatsingssituatie

Adres: Genkersteenweg 170, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 011243074
Stad: Hasselt
Route: Genkersteenweg 170
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00
Vrijdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Fastré parket Openingsuren, Fastré Hoeselt, Parket Hasselt, Parket Genk, Parket Tongeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wood Wood ArT & FiRe Wood Wood ArT & FiRe 3 km Grote en leuke winkel, echt fijn om in rond te lopen
MOODS parket MOODS parket 4 km Zeer goede firma! Wij zijn tevreden over het parket en de plaatsing. Ze zijn heel fle...
Hitit BVBA Wood & Deco Hitit BVBA Wood & Deco 9 km Supplier/wholesaler of wood and deco. private Retail, wholesale and worldwide shippin...
Recensies
Geert heeft samen met zijn team onze oude parketvloer prachtig opgeschuurd en een nieuwe kleur gegeven. Heel professioneel uitgevoerd en zeer correcte mensen. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Maakten hun naam en reputatie helemaal waar bij ons: onze parket is gewoonweg prachtig! Daarnaast vind je bij Fastré wat je elders minder en minder tegenkomt: vakmanschap, service, communicatie, mensen die hun afspraken nakomen tot de minuut. Een verademing… niet twijfelen!
Parket laten opschuren en in de olie laten zetten. Bij het eerste contact hadden we er al een goed gevoel over: een man met kennis, die de juiste oplossingen aanbood. Ook over de uitvoering zijn we heel tevreden! Merci aan het team van Fastré!
Correcte naleving van afspraken. Punctuele afwerking. Goede service ook na het uitvoeren van de werken. Fijn bedrijf om mee samen te werken.
professioneel vakmanschap door zowel het personeel als de eigenaars die zelf nog meewerken in de firma. Precisiewerk en klasse !
Heel fijn werk gedaan de parket is heel mooi dank je wel
Geweldige service en advies! Onze parketvloer is gered! Dankjewel
Top bedrijf! Een echte aanrader!
Echte vakmensen met kennis van hun werk
Niet de goedkoopste wel de beste
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid