facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fastned oplaadpunt

Fastned oplaadpunt
Adres: Aard, 9880 Aalter, België
Telefoonnummer: 09 298 25 60
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Aalter
Route: Aard
Postcode: 9880


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Hele fijne oplaad plaats. Aan de andere kant vh plein zit een hotel voor kopje koffie en schoon toilet. In straatje naar centrum 3 minuten lopen zit hele lekkere traiteur voor de betere lunch!
Even van de snelweg af. Vlak bij het centrum, gezellige terrasjes. Jammer dat het laden zo snel gaat
Zeer gemakkelijk met een caravan , zo moet je niet afkoppelen.nJammer dat er nog niet zoveel van die oplaadstation zijn in België, zeker in Wallonië.
Niet bereikbaar wegens Aalter kermis.nOngelofelijk toch dat zoiets kan in tijden dat men gestimuleerd wordt om elektrisch te rijden. De Total in Aalter heeft geen laadpalen. Voor de pechvogels die dan maar verder rijden: powerland in Beernem: maar 1 van de 2 aansluitingen werkt en geeft 60kW ipv 350 ..
Vanaf heden minimaal een week niet toegankelijk wegens kermis !!!. Ik hoop dat er hierdoor geen mensen in de problemen geraken met hun wagen. Zou ten allen tijde toegankelijk MOETEN zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid