facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Faseero

Info

"Travel through the land and observe how He began creation. Then Allah will produce the final creation. Indeed Allah, over all things, is competent."

Adres:
Telefoonnummer: 0032 489 04 88 96
Stad: Willebroek


Recensies
Fero NV was verantwoordelijk voor de wegafsluiting + bewijzering bij de Kennedy Tunnel. Alleen... ze hadden geen enkele bewijzering geplaatst op cruciale plekken. Hierdoor s nachts met honderden anderen verstompt rond de ring Antwerpen rondgereden. Dit met gevaarlijke situaties tot gevolg. Dit nog nooit zo slecht meegemaakt.
Om 2u snachts hekken en borden komen plaatsen met veel lawaai, nul respect voor de bewoners. Als je dan gaat vragen of ze iets stiller kunnen doen worden ze zelfs agressief. Dit ga ik melden bij de politie
Ook bij ons in de straat om 1u45 's nachts bordjes aan het zetten. Je zou denken dat dat dan toch op z'n minst voorzichtig gebeurt, maar nee. Eerst kletter, kletter sorteren op de camion want de bordjes die ze nodig hebben zitten vanachter. Wij zijn gelukkig dat de kinderen er door hebben geslapen.
Beweren verantwoordelijk te zijn voor heel wat signalisatie in Limburg Enkel van uit deze gemeente heb ik er ervaring mee maar wat ze effectief doen is een kruiwagen vol borden omkiepen, een bordje langs zetten dat Fero NV vzrantwoordelijk is en that's it. Als ik een dag verlof kreeg voor iedere gevaarlijke verkeersituatie die ik tegenkwam waar hun naam bij stond. Dan stopt het thuiszitten na de lockdown pas na, laat ons zeggen een jaartje.
Wegwijzers verwijderen om 4u50 in een straat in de stad, dan zou je verwachten dat dit met enig respect voor de nachtrust van de vele buurtbewoners en hun kinderen gebeurt. Niet dus. Materiaal van ver op de camion gooien om toch maar zoveel mogelijk lawaai te kunnen maken. Iedereen wakker en halve nachtrust. Proficiat. Als u in mijn buurt ooit nog zo te werk gaat mag u politie verwachten met een pv/gas voor nachtlawaai.
Zeer vriendelijke medewerkers, maar zeer ongeschikte verantwoordelijke. Mensen veel beloven maar geen daden. Zwak om het in 1 woord te beschrijven.
Al meer dan een uur 3 vrachtwagens met nutteloos draaiende motor op de parking Esso in Heverlee . Ik sta hier als vrachtwagenchauffeur en neem hier mijn nachtrust. Op mijn vraag om hun motor stil te zetten zodat ik kan slapen wordt ronduit negatief geantwoord. Bedroevend niveau...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid