facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Farys Sportcentrum Lebbeke

Farys Sportcentrum Lebbeke
Adres: Koning Albert I-straat 124, 9280 Lebbeke, België
Telefoonnummer: 052 46 82 91
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Lebbeke
Route: Koning Albert I-straat
Huisnummer: 124
Postcode: 9280


Openingstijden

maandag: 08:00–22:00
dinsdag: 08:00–22:00
woensdag: 08:00–22:00
donderdag: 08:00–22:00
vrijdag: 08:00–23:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: 09:00–12:00

Recensies
Zwembad is oke voor met kinderen te gaan zwemmen lekker warm. Niks speciaals, maar doet wat het moet doen
Nooit meer.. Swim huurt het zwembad af, hier word je zelf aan de kassa niet van op de hoogte gebracht . Resultaat enkel in het babybad kan je met je kind van 4jaar terecht. Je betaalt wel de volle prijs Om 12.oou mag je dan nog het zwembad verlaten terwijl de openingsuren hier anders vermelden De vriendelijkheid aan de kassa kan ook wel heel wat beter . De badmeesters geef ik een dikke pluim Ale toch iets positief. Lebbeke hier is werk hoor.
Je kleuter helpen omkleden in het zwembadgedeelte is geen sinecure in de 15 min die je als ouder krijgt met een omkleedpas. Zéér druk wanneer de trainingen en lessen van de lokale zwemclub bezig zijn. Zaterdagvoormiddag is dan ook te mijden als je enkel rustig baantjes wil trekken.
Hier moet ik zijn voor de verkiezingen. Het ruikt daar naar chloor. Voor mij dus liever niet te veel verkiezingen. De Finse piste is leuk. Ballet dat de achteruitgang niet altijd openstaat... Eigenlijk is het overbodig om de achterdeur op slot te doen als de poort altijd open staat vooraan
Zwembad is goed. Enkele keren per jaar zijn er de typische probleempjes: verwarmingsketel gaat kapot, vloer komt los of zwembad loopt leeg. Ook is het zwembadwater soms fris en doorzichtig, op andere momenten is het troebel en vies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid