facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Farah Love

Farah Love

Info

VERKOOP- verhuur van laatste nieuwe bruids- suite- feestkleding en toebehoren voor dames sinds 1994.

Meer dan 300 verschillende modellen, alle stijlen.

Geschiedenis

De mooiste dag van je leven en toch niet te veel geld uitgegeven.

Sinds 1994 kan u bij ons terecht voor laatste nieuwe bruids- suite- feestkledij en toebehoren. Wij hebben een ruim aanbod van modern, alternatief, romantisch, kleur, kort en lang. Meer dan 300 verschillende modellen uit de laatste nieuwe collecties. Zowel confectie als maatwerk tot en met maat 70.

U kan bij ons als enige in België aankopen in TOTAALPAKKET tijdens onze speciale actiedagen. Vaste prijs all-in!

Openingsuren:

Di 10.00 17.30
Do 11.00 17.00
Vr 11.00 17.30
Za 09.30 16.00
Graag na afspraak, steeds vrijblijvend.
Andere dagen en uren mogelijk na telefonische afspraak.

Adres: Dorp west 28, 2070 Zwijndrecht
Telefoonnummer: 032525488
Stad: Zwijndrecht
Route: Dorp west 28
Postcode: 2070


Recensies
Na 1 u dragen kleedje scheurde deze , terug naar winkel gebracht ze hebben het hersteld , gewoon schandalig zoals je het terug krijgt , dan bel je hun en zeggen ze mevr wij hoeven dit niet te herstellen want wij weten niet wat jullie op feest gedaan hebben , mijn trouwkleed trok ook op niks gelukkig had ik zelfde sjaal dag ik het wat kon verdoezelen , vriendelijkeheid zelven had liever 0 geven ipv 1
Jammer dat we geen 0 sterren kunnen geven. Het is ongelooflijk dat deze winkel nog geopend is. Tijdens het passen nemen ze de tijd, eens je een kleed hebt gekozen weten ze de prijs niet en smeren ze je een pakket aan. Eens het kleed gekocht en voorschot overgeschreven contacteren ze je niet meer. Je moet zelf alles regelen. Eindelijk mocht ik mijn kleed ophalen, was er niemand aanwezig. Ik stond voor een gesloten deur. Ze zijn zeer klantonvriendelijk. Als ze de telefoon al opnemen, zijn ze zeer onvriendelijk. Het is te veel om u te woord te staan. Uiteindelijk ging ik trouwen tijdens corona. Het was een heel gedoe om mijn kleed af te halen. Uiteindelijk hebben ze deze aan huis gebracht na betaling van het volledige bedrag. Vooraleer we het kleed konden bekijken moeten we aftekenen voor ontvangst 'in goede staat', zonder het te mogen bekijken. het zat in een zak Op mijn burgerlijke trouw het ik mijn kleed NIET kunnen dragen aangezien deze langs geen kanten paste... de bandjes waren veel te kort, de voorkant zat te hoog, het was veel te breed, .... Het was teleurstellend, niet op maat... Ik stuurde meteen foto's door om te vragen hoe ik dit kan oplossen, en tot vandaag meer dan een jaar later, geen reactie. Gelukkig kon ik terecht via via bij een super dame, die alles perfect op maat gemaakt heeft. Ik raad jullie aan GEEN jurk in deze winkel te kopen. Een huwelijk brengt reeds genoeg stress met zich mee! Ik raad bij deze KP WEDDINGS aan te Schoten, zij maakt ook jurken op maat! Een super vriendelijke, geruststellende dame die onmiddellijk begrip toont en alles doet om je te helpen. Ze luistert echt naar wat jij wil. Ze voegde er zelfs nog een extraatje detail aan toe, zodat mijn jurk een perfecte jurk op een perfecte dag werk. Maar van Farah Love heb ik nooit meer iets gehoord. Ze vond het zelfs nodig online zaken te delen, dit is zeer ongepast en zeker onprofessioneel. Ik zou graag minpunten geven, maar dit is al zeker een DIKKE NUL!
In juni mijn kleed hier gekocht. Na 45 min was ik al terug buiten. Lang nog over nagedacht omdat het allemaal snel moest gaan. In december terug gaan passen, maar ook dan op 5 min terug buiten. Ik merkte niet eens dat er iets van maat genomen was. Elke keer aan de telefoon wist ze niet meer wie ik was etc. Op 6 februari terug afspraak want op 20 februari trouwen we. Mijn kleed was niet aangepast zoals gevraagd en afgesproken. Ik heb een lange sleep terwijl ze hadden beloofd dat die korter gemaakt werd bij aanpassing. Pareltjes op kleed zijn gewoon zilveren pailletjes geworden... ik kan blijven doorgaan. Tijdens de laatste pasbeurt mocht ik niet eens mijn schoenen dicht doen of mezelf goed bekijken of alles moest al terug uit. Ze heeft niet eens mijn kleed dicht gedaan! Wou ze mij zo met mijn kleed naar huis sturen zonder hoes ofzo... wat moest ik doen? Tegen mijn verloofde zeggen als ik thuis was:' hier dit is mijn kleed?' Dan moest ik een hele tijd horen dat een hoes 25 euro kost. Terwijl ik 1300 euro daar laat liggen?? Wanneer ik mijn ongenoegen via mail stuur word ik gebeld en aangevallen dat ik niet opgevoed ben en een leugenaar ben. Niet eens proficiat met trouw en geniet van je dag... dingen die een bruid wilt horen. Absoluut geen service!!!
Ik wil liever 0 sterren geven maar dat kan niet. Wij kochten hier de trouwjurk van mijn zus. En het was een verschrikkelijke ervaring. Vanaf het begin was al duidelijk dat het snel moest gaan we hebben maar 2 uur tijd e schatteke. Heel onvriendelijk en onprofessioneel. De ruimte is ook veel te klein en het trapje te hoog waardoor mijn zus nooit haar hoofd heeft kunnen zien samen met het kleed. Ze werd al snel in een richting gepusht door de verkoopster. Kleedjes die wij mooi vonden voor haar werden niet gehaald of we werden afgeblaft dat we moesten zwijgen. Ga hier nooit naartoe! Het was echt geen leuke ervaring. De kosten lopen trouwens ook nog hoog op nadat je dan een kleed gekozen hebt. Ze spreekt over een all in prijs maar daar is niets van waar. Er komen nog veel kosten bij.
Niet voor gevoelige zielen! Mijn eerste ervaring in mijn zoektocht naar een trouwjurk was kort, onpersoonlijk en onprofessioneel. Geen warme ontvangst, in tegendeel, het kon niet snel genoeg gaan. Na amper 2 vragen "wat zoek je" en "wat is je budget", waarbij de tweede vraag blijkbaar doorslaggevend was, werd ik bijna geduwd naar achter, gevraagd om mijn kleren uit te doen en stond ik achterin de rommelige winkel, wat de paskamer moest voorstellen een schamel doorzichtig gordijn ergens tussen 3 deuropeningen. Ik vroeg de zaakvoerster of ze mijn maat niet moest weten, nee hoor. Ze bracht 2 jurken die helemaal niet mijn stijl waren, niet vreemd want ze had geen idee van wat ik eigenlijk wilde aangezien ik daarop niet had kunnen antwoorden. snel, snel weet je wel maar mijn neus ging er af toen ik zei dat ik die jurken en stof niet mooi vind, de zaakvoerster vond dat ik alles moest passen. Ik weigerde dit aangezien ik de jurken lelijk vond, er ontstond een discussie over wat ik dan wel wilde. De toon en eerder agressieve attitude van haar en het feit dat ik daar in mijn ondergoed stond, waren heel onprettig. Er werden dan op een record tempo 4 andere jurken aan en uitgeflitst 5 sterren voor snelheid, waarbij ik met slecht passende schoenen telkens op een veel te hoge en onstabiele blok moest kruipen. Al snel werd me gezegd dat mijn budget wel echt heel beperkt was en ze niet veel meer jurken te tonen had. Wat vreemd, want de winkel staat gekend voor budget vriendelijk, bovendien waren het outletdagen op moment van mijn afspraak. De hele ervaring maakte dat ik niet overtuigd was om een jurk te kiezen, we werden dan ook na 55 minuten 'buiten gewerkt', want ja, "als je niet kan kiezen dan is het niet u jurk eh schatte" zei ze.
Te erg voor woorden, maar alle waarheidsgetrouwe recensies en niet de positieve die vrienden of kennissen onder druk dienden neer te schrijven kloppen als een bus! De arrogante bazin, Kristien, wist ook mij te overtuigen/ pushen om over te gaan tot aankoop van een volgens haar uitzonderlijke aanbieding witte en bruine kapstokkenverhaal. Een eerste bezoek aan een bruidswinkel, dus ik wist jammer genoeg niet beter. Aangezien ik een zeer sterk rechtsvaardigheidsgevoel heb en ik ten alle tijde wil vermijden dat toekomstige bruiden dit zouden meemaken, hebben wij verdere stappen ondernomen. Toen Corona kwam opduiken kreeg ik telefoon met de vraag om 70% van het resterende bedrag over te maken en het kleed te komen ophalen. Ik diende zelf te vragen hoeveel dit precies was en naar welk rekeningnummer die overgeschreven diende te worden. Heel vreemd! Uiteindelijk bleek dat ze een meerprijs had aangerekend voor een aanpassing aan de rug wat gratis zou zijn dewelke pas zou uitgevoerd worden na overleg van de juiste kant ook niet gebeurd. Nadien ben ik deze recensies gaan bekijken en was het overduidelijk dat we niet de enige slachtoffers waren van deze wanpraktijken en zeer klantonvriendelijke benaderingen. We hebben vervolgens contact opgenomen met de consumentenombudsdienst om de situatie uit te klaren en mogelijks op te lossen, waarop Kristien nooit antwoord heeft gegeven. Op advies van de comsumentenombudsdienst hebben we dan beroep gedaan op de juridische dienst van testaankoop waarvoor we nu al enkele maanden lidmaatschap betalen. Na bijna 1,5 jaar vol stress, .. zijn we in samenwerking met Testaankoop tot een voorstel kunnen komen resterende bedrag bruidskleed overmaken zonder extra toegekende kosten + verzendlabel voorzien ter opvolging van de zending waarop Kristien uiteindelijk goedkeurend heeft gereageerd. Zodoende zijn we ons voorschot van €650 niet kwijt en ben ik in de vrijheid om mijn jurk te laten aanpassen door een professionele instantie. Nu zijn we een maand verder, nadat we het resterende bedrag hebben overgemaakt en het verzendlabel hebben opgestuurd, en is mijn bruidskleed nog niet verzonden. Om maar te zeggen hoe ver Kristien gaat in haar onaanvaardbare wanpraktijken! Benieuwd hoe dit verder afloopt, maar 1 ding is zeker, we laten het hier niet bij!
Zeer slecht afgewerkt de achterflap die ze op de rug moesten naaien hing gewoon los, ook onvriendelijk eens je hebt gekozen en een voorschot hebt betaald ! Ook als je belt of mailt nemen ze niet op of krijg je geen antwoord. De collectie is goed Mss tijd dat er nieuwe eigenaars komen die wel klantvriendelijk en hun job met liefde doen
Al meerdere keren jurken gekocht en áltijd super in orde! Vriendelijke dame, en ze weet welke stijl iemand nodig heeft! De ervaring van vele jaren in deze branche is belangrijk, een aanrader. Mooie collecties aan betaalbare prijzen, en al mijn jurken waren mooi passend. Ze hangen nog steeds in mijn kleerkast, voor mij zijn ze véél waard
Ik heb hier mijn trouwjurk gekocht maar ik zou achteraf deze winkel aan niemand aanraden. Bij mijn eerste afspraak werd er goed naar mij geluisterd. Ik vond snel een jurk die ik mooi vond. Er werden allerlei extra zaken voorgesteld, waaronder een forfait voor de aanpassingen. Dit werd mij sterk aangeraden aangezien de jurk nog veel te groot was en aangezien ik bandjes aan de jurk wou toevoegen. Bij de eerste pasbeurt werd de jurk gemeten en bespraken we hoe de bandjes eruit moesten zien. Er werd mij gezegd dat ik niet moest bijbetalen om de bandjes te plaatsen. Tijdens de tweede pasbeurt was het kleed nog steeds veel te groot, of mijn maat was verkeerd gemeten, of de naaister had er veel te weinig afgedaan. De bandjes die eraan werden gezet stonden elk op een andere plek. Ik zag het meteen toen ik de jurk aantrok en begreep niet hoe de naaister of de verkoopster dit zelf niet had kunnen zien. Ik moest dus een extra keer terugkomen, een week voor mijn trouwdatum. Ik had toen voor de eerste keer een afspraak met de eigenares van de winkel. Ze deed de jurk heel snel aan en leek hem ook weer even snel weer te willen uittrekken. Ik was alleen op deze afspraak en aangezien ik veel aan mijn hoofd had heb ik de jurk niet voldoende kunnen nakijken. Ik moest boven op de prijs van de aanpassingen nog eens 35 euro betalen voor de bandjes en 50 euro om de sleep eraf te halen, bovenop de forfait die ik extra had betaald voor de aanpassingen. 3 dagen voor mijn trouwdatum paste ik de jurk gelukkig nog eens thuis. Ik zag toen pas dat de bandjes er echt niet oké uitzagen. Ze waren helemaal scheef en gekarteld afgeknipt, scheef aan elkaar gezet en het kwam al helemaal los. We hebben even getwijfeld om de bandjes er gewoon helemaal af te knippen. Uiteindelijk heeft iemand de bandjes nog opnieuw kunnen naaien. Ik heb dit ook laten weten aan de winkel en zij bieden geen enkele vorm van compensatie aan. Ze maken excuses en zeggen dat ik 35 euro moest betalen voor de bandjes en dat het zetten van de bandjes gratis was. Dit is echt niet professioneel. Ik heb de week voor de trouwdatum nog veel stress gehad rond de jurk en dit zou echt niet mogen.
Waar zal ik beginnen? Slechte prijs-kwaliteitverhouding, slechte service, snauwende opmerkingen van de verkoopster, afbrekende ritsen, ontbrekende sluitingen, geen echte paskamer, valse beloften als de verkoopster belooft dat de verstellingen inclusief de prijs zijn, laat het dan op papier zetten bij het voorschot. Ik zal jullie het hele verhaal besparen. Een van de vele anekdotes: een week voor de trouw ging mijn goede vriendin haar droomjurk ophalen in de winkel. Ze kreeg amper tijd om deze te passen ookal moest ze daarvoor een afspraak maken. Ondanks dat ze de enige in de winkel was, moest ze snel snel passen. Door de druk van de verkoopster heeft ze toen niet opgemerkt dat de sluiting van haar trouwjurk ontbrak na de verstellingen. Dit heeft ze pas nadien, een week voor de trouw opgemerkt! Mental break down tot gevolg. Snel een andere naaister zoeken in de zomer is geen pretje. Ik zou niemand deze winkel aanraden, noch vriend of vijand.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Farah Love.

Zwijndrecht bruidskledij

openingstijden, locatie, vervoer. Dorp west 28 zwijndrecht dameskledingwinkel kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Farah Love adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Farah Love. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Farah Love delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Annelies Mode & Lingerie Annelies Mode & Lingerie 395 meter Grote keuze lingerie en nachtmode van Chantelle, Passionata, Sloggi, Prima Donna, Woo...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid