facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Family Burger

Adres: Avenue Schlogel 95 , Ciney 5590, BE
Telefoonnummer: 083 21 61 21
Stad: Ciney
Route: Avenue Schlogel 95
Postcode: 5590


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-22:00
Woensdag: 11:00-22:00
Donderdag: 11:00-22:00
Vrijdag: 11:00-22:00
Zaterdag: 11:00-22:00

Recensies
Gelijkaardige prijs van de gekende fast food ketens. Ruimere keuze en de frieten zijn echt en zig-zag gesneden. Met obligate binnenspeeltuin.
Het eten was wel lekker maar we kregen niet precies wat we besteld hadden en daar kan je alleen met Visa cart betalen
Rijden 15km om want volgens openingsuren open... Not!!
Ik zet er nooit meer een voet... Geen hygiëne, de toiletten zijn walgelijk en het dateert niet van de dag ervoor, hetzelfde geldt voor de gootstenen die de dag ervoor of zelfs dagen ervoor niet zijn gewassen! De vloer, laten we het er maar niet over hebben, overal vuil. De tafels worden gewoon afgewassen met een vochtige doek, zelfs geen ontsmettingsmiddel. De stoelen zijn allemaal vet... En als het om gastvrijheid gaat, kost een glimlach niets... en toch... In deze tijd waarin we veel praten over hygiëne zijn ze volgens mij niet op de hoogte van wat er gaande is... Een kleine check zou niet teveel zijn
Ik ben er al een hele tijd niet meer geweest. Ik neem de Luikse dumplings. We hadden een normale wachttijd, maar toen ik eenmaal mijn gehaktballetjes had aangesneden, beide roze... de friet bleef goed... ik bleef teleurgesteld.
Zeer goede hamburgers, gevarieerde keuze. De snit van de friet is origineel en druipt niet van het vet. Ik zou 4 sterren hebben gegeven, maar het gebrek aan netheid van de toiletten verhindert me om dat te doen.
Ik ging erheen voor het avondeten, het restaurant was leeg, de ruimte is enorm, maar er was geen verwarming. De panini die ik bestelde was nauwelijks warm. Ik ging naar de wasruimte om mijn handen te wassen, er was geen zeep of iets dergelijks om mijn handen af ​​te vegen. Hoe gaat het met het personeel? De service was oke. De twee dames waren erg glimlachend en vriendelijk. Ik denk niet dat ik terug zou gaan, maar soms moet je het een tweede kans geven. Misschien was het een slechte dag...
Ze waren zich ervan bewust dat er velen van ons zouden zijn motorrijders en vermoedelijk zijn er te veel van ons, dus ze kunnen het niet aan, dus we hadden stomme hamburgers menu voor 6 € wat de prijs echt niet waard is!. De serveersters kennen geen goed humeur! Je bent dus klanten kwijt! En wc echt niet schoon!!!!!
Gebrek aan algemene hygiëne in het etablissement. De serveersters maken de hamburgers naast het eetblad van andere klanten. . De banken liggen vol met patat en kruimels van alles.. Alles is industrieel maar voor de prijs blijft het duidelijk en correct. Drankjes daarentegen erg duur. Gemengd bezoek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid