facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Familiepark Harry Malter

Familiepark Harry Malter

Info

Harry Malter biedt een combinatie van speeltuin, dierenpark, attracties & shows aan,voor peuters en kleuters! (zie lange beschrijving)

Geschiedenis

Familiepark Harry Malter is een domein van kleiner formaat (3,5ha) gericht op kids van het peuter- en kleuteronderwijs. Geen snelle rollercoasters of immense dieren maar charme en nostalgie troef!
Neem de tijd om met je kleintje onze kabouterhuisjes te bezoeken, kleinere maar lieve diertjes van héél dichtbij te leren kennen.
In het spiegelhuis is het altijd lachen geblazen maar laat je ook verbazen door de kunsten van onze gekke fietsenprofessor en clown Luigi tijdens de circusshow !
Daarna is het fijn uitblazen op het terras aan het Eendenmeer of op de speeltuin met aanpalend terras, voor als je kleintje nog een beetje energie kwijt moet , tot binnenkort !

Open vanaf de Paasvakantie tem herfstvakantie, openingsuren zie www.harrymalter.be.
€ 12,50 p.p.
Kinderen kleiner dan 1 meter gratis.

Adres: Bosheidestraat 15, 9070 Heusden, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)9 252 22 56
Stad: Heusden
Route: Bosheidestraat 15
Postcode: 9070


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: harry malter tarieven, harry malter fotos, harry malter korting, harry malter adres, harry malter attracties, harry malter olifant, harry malter lerarenkaart, kortingsbon harry malter
Recensies
Heel leuk voor de kindjes. Alles op maat gemaakt.
Het is een klein, gezellig speelparadijs voor kleuters. Er zijn ook enkele dieren die je kan bezichtigen. Het park geeft wel soms wat een verouderde indruk en er zijn weinig zitplaatsen in de schaduw. De paden zijn goed toegankelijk voor buggy's en rolstoelen.
Heel fijn park. We hebben hier een ganse dag ontzettend veel plezier beleefd met onze 2 kids 16maand en 5 jaar. Een super goede aanrader voor met peuters en kleuters te doen!
Een fantastisch park voor de allerkleinsten ! :D
Idiaal voor kindjes tot 10 jaar. De kleine atrakkties zijn dicht door corona maar verder toch wel leuk om naar de dieren te kijken en heel ruime speeltijd. Ook parking maar wel op gras, als het voordien wat geregend heeft wel modderachtig denk ik.
Veel verandert, mooie investeringen gedaan
Leuke Park om met kindje uit te gaan
Fantastisch om met jongere kinderen naartoe te gaan.
Mooi park ... leuk voor kindjes tot 8 jaar want op bepaalde groote mogen ze niet meer in de attracties.dieren bekijken is natuurlijk ook leuk maar dan ben je snel rond.maar toch de moeite om eens gedaan te hebben
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid