facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Famiflora

Famiflora

Info

Ouvert 7 jours sur 7!

Geschiedenis

Le plus grand centre de jardinage et de décoration de Belgique (25.000 m²), situé à Mouscron en Belgique
14, Rue Jules Vantieghem
BE-7700 Mouscron (Estaimpuis)



"Met meer dan 25000m² winkelplezier is Famiflora in Moeskroen en De Panne dé koopjesgigant voor huis, tuin en dier. U vindt bij ons de grootste keuze aan bloemen en planten en de mooiste seizoensdecoratie: alles van de beste kwaliteit, maar zeer scherp geprijsd. Naast de tuin- en decoratieafdeling is ons tuincentrum ook voorzien van een uitgebreide dierenafdeling. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw huisdier te verzorgen. Neem ook eens een kijkje bij onze woonafdeling; deze gaat met de trends mee en is zeker een bezoek waard. Bezoek ook Famiflora in De Panne"
Adres: Rue Jules Vantieghem 14 , Mouscron 7711, BE
Telefoonnummer: 056 33 66 00
eb.arolfimaf@ofni
Stad: Mouscron
Route: Rue Jules Vantieghem 14
Postcode: 7711


Openingstijden

Maandag: 09:00-19:00
Dinsdag: 09:00-19:00
Woensdag: 09:00-19:00
Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-19:30
Zaterdag: 09:00-19:30
Zondag: 09:00-19:30


op zoek naar gerelateerd: famiflora promoties, famiflora dieren, famiflora folder, famiflora openingstijden, famiflora webshop, famiflora restaurant, famiflora dadizele, famiflora routebeschrijving
Recensies
Wat een super mooi tui centrum
Groot aanbod aan planten en dieren. Ook tuinmeubels en speelgoed kan men hier vinden
Heel leuke winkel, enorm veel keuze. Zeker het restaurant eens proberen, zeer lekker aan een mooie prijs...
Mooi, proper tuincentrum met grote keuze. Prijs/kwaliteit ok!
We kochten een pot in bamboe er stonden er 4 in het rek met twee verschillende prijzen eronde. We schatten in dat de duurste prijs de juiste zou zijn. Nadat we langs de kassa waren gegaan en ons kastiket nakeken zagen we dat het nog eens 8 euro duurder was dan de aangeduide duurste prijs!! Ik ben uitleg gaan vragen bij iemand die er werkte die begon meteen zeer onbeleefd van z’n voeten te maken dat het hun fout niet was dat het de mensen klanten waren die die potten daar hadden neergezet. Bij de verkeerde prijs maar de juiste prijs was nergens te bespeuren ..
Totaal niet behulpzaam personeel, zeker al niet als je Vlaams spreekt! 4 personen aangesproken om vijversubstraat en van her naar der gestuurd, of ze wisten het niet... was van trekt uw plan. Ben tenslotte vertrokken zonder! In de Floralux in Dadizele zijn ze in ieder geval veel behulpzamer en vriendelijker! Voor mij einde van dit Waals verhaal!!!
Prachtige winkel, met overvloed aan keuze. Enig probleem,je heb altijd wel iets mee die je niet nodig hebt!
Wij zijn hier geweest om enkele kleine dieren te kopen, dit mocht echter niet door nieuwe regels in Wallonie. Kan Famiflora natuurlijk niets aan doen, maar het was wel jammer., uiteindelijk zijn we naar De Panne gereden maar daar hadden ze niet wat we zochten. De winkel is verder gewoon goed.
overal hangt een vettige , ranzige frituurlucht van de kantine , die letterlijk in je kleren kruipt en je uren achtervolgt . en dat voor een bloemenzaak . jammer .
Je vind hier vanalles: plantjes, bloemen, struiken, boompjes... kortom alles voor de tuin, huishoudartikels, sierstukken. Er is een groot restaurant, stand met brood en koeken. Een plaats om eens een hele dag rond te flaneren. Alle tuinartikels planten bvb. zijn wel niet zo goedkoop, sommige wel en andere niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid