facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Famerée Pneus

Adres: Chaussée de Namur 268 , Leuze 5310, BE
Telefoonnummer: 081 51 35 68
Stad: Leuze
Route: Chaussée de Namur 268
Postcode: 5310


Recensies
Met een glimlach werd ik begroet bij de opening en zonder afspraak voor een probleem met een schroef in een band. Ik werd meteen opgevangen. Uiteindelijk hebben ze mijn band gerepareerd en vonden ze ook een spijker in een andere band... Die was ook gerepareerd. Hier ben ik sereen om op vakantie te gaan! Met dank aan Famerée Pneus.
Ik ging gisteren zonder afspraak naar dit etablissement omdat ik een defecte band had. Ik ben geen klant omdat ik lange tijd in een bedrijfswagen heb gereden, maar ik werd heel hartelijk ontvangen. Het werk is gedaan in minder tijd dan nodig is om te zeggen. Het personeel en de eigenaar zijn zeer aangenaam. Dankjewel. Je hebt een nieuwe klant!
Top van top, de klantenservice is geweldig en wordt alleen geëvenaard door de vriendelijkheid van de mensen die er werken, raad ik aan!
Tweede keer dat ik onverwachts bandenwissel en lekke band naar Famerée Pneus ging, geweldige ontvangst, ultrasnelle en kwaliteitsvolle service!
Zeer professioneel personeel zeer behulpzaam evenals grote snelheid
Vriendelijk, efficiënt en attent
Vriendelijk en professioneel bedrijf
Vriendelijk personeel en baas. Niets te zeggen op menselijk niveau. Aan de andere kant heb ik in het verleden al veel concurrerendere prijzen gekend en door dezelfde vestiging betreffende de installatie van 4 banden € 99,99 NIET bij hen besteld... En daarom duur als gevolg... Anders het bedrijf verdient 5 sterren..
Na trillingsproblemen ben ik naar deze garage gegaan. Ik werd bediend door de baas, die deze zaterdag alleen was. Onberispelijke service, vriendelijk en goed advies! Ook zijn de prijzen zeer redelijk... We hebben onze bandenspecialist gevonden
Ging erheen om mijn banden te verwisselen. Online besteld en het duurde minder dan 30 minuten daar! Zeer gastvrij personeel. Sterk aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid