facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Falstaff Gentbrugge

Falstaff Gentbrugge
Adres: Brusselsesteenweg 693, 9050 Gentbrugge
Telefoonnummer: +3292310403
Stad: Gentbrugge
Route: Brusselsesteenweg 693
Postcode: 9050


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 01:00
Dinsdag: 10:00 - 01:00
Woensdag: 10:00 - 01:00
Donderdag: 10:00 - 01:00
Vrijdag: 10:00 - 01:00
Zaterdag: 10:00 - 01:00
Zondag: 10:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Leon Gentbrugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Falstaff Gentbrugge - Gent Falstaff Gentbrugge - Gent 0 meter Erg onprofessioneel. Slechte bediening terwijl er nochtans amper volk is. Van rustige...
Falstaff Falstaff 3 meter Erg onprofessioneel. Slechte bediening terwijl er nochtans amper volk is. Van rustige...
Falstaff Gent Falstaff Gent 4 meter Erg onprofessioneel. Slechte bediening terwijl er nochtans amper volk is. Van rustige...
Wok King Wok King 374 meter Altijd leuk met familie of vrienden, verse vis, want mijn man is nooit ziek
Blomme Blomme 1 km Leuke ervaring. Buffetvorm met gevarieerde gerechten. Smaken verschillen, de één vind...
Eet-en Praatcafé 'T Spoorke Eet-en Praatcafé 'T Spoorke 2 km Lekker goed en leuke sfeer , eentje om nog te doenEten: 5/5
kokkerELLEN kokkerELLEN 2 km kokkerELLEN
Recensies
Zonet hier gegeten. Zeer aangename en vriendelijke bediening. Als voorgerecht hebben we garnaalkroketten en duo kroketten gegeten. Heel verzorgd. We hebben als hoofdgerecht cote a los gegeten. Was qua proporties meer dan we gewoon zijn. Zeer goed gekruid. De warme groente waren heel fris gewokt in een huisgemaakte wokolie van sesamolie en citroengras. De frieten waren vers, evenals de artisanale mayonaise. Aan een dessert zijn we niet meer gekomen. De zaal is ook opgefrist gezien deze volledig uitgeleefd was en is heel gezellig zitten. Puik werk!
Bediening ondermaats We hadden gereserveerd voor vijf in de veranda, maar kregen een ronde tafel voor vier binnen. Erg onhandig als je dan een chateaubriand bestelt, wijn en water... uiteindelijk bleef een hoop dingen op de grond staan. En als je na het eten met vijf mensen een half uur zit te wachten tot de tafel afgeruimd wordt, dan duurt elke van die dertig minuten dubbel. Het eten was lekker, maar nooit meer!
Leuke bistro, groot terras, verwarmd in de winter en kan overkapt worden. Je kan zelfs in de herfst op terras zitten terwijl het regent. Het interieur is mooi binnen en de bediening is altijd vriendelijk en vlot. Een aanrader indien je ergens iets wil drinken.
Op voorhand gevraagd of de lasagne zeker vers is. Verzekerd van wel, dus 3 lasagnes besteld. Bleek al snel: supermarktlasagne met daarrond huisbereide saus om te maskeren. Nagevraagd bij de bazin, reactie sprak boekdelen maar wilde niet toegeven. Geen voorstel voor iets anders te brengen 'Ik kan er ook niks aan doen', zeer slechte service dus! Als kers op de taart werd bij afrekening nog 5 euro te veel aangerekend per persoon: 19 euro voor een supermarktlasagne. Gelukkig hadden we onthouden dat op de kaart 14 euro stond, dus opletten geblazen.
Ontvangst was hartelijk. Een ramp erna! Cote a l'os 57€ voor 2 was zonder verpinken na zelfs een opmerking een ander deel van de contrefilet, zonder been en meer een smaak van de onglet. De wijn aan 28€ was ondermaats...jammer voor een zaak met potentieel! Zelfs de koffie, aangeboden daar we er niet tevreden uitzagen was helaas gruizelig. Totaal gebrek aan passie voor de stiel.
Met vijf vriendinnen lekker gegeten in Falstaff. Het duurde even voor ze de aperitief kwamen opnemen en we ons drankje kregen maar daarna ging alles vlot. We kregen een fris hapje bij het aperitief geserveerd. Met ons 5 namen we 2x zalm bearnaise en 3x kabeljauw met prei. De bearnaise was vers gemaakt, de pommes duchesses ook. Zeer lekkere en royale porties. Daarna kozen we bij de koffie nog 1x dame blanche, 1x warme appeltaart met ijs en 1x chocolademousse. Niets op aan te merken, verzorgde bordjes en méér dan genoeg. Wij komen zeker terug.
Ik ben zeer goed ontvangen geweest door de bediende Belinda. Ik werd heel warm onthaald aan de ingang. Ik vroeg ook hebben jullie een sigaretten automaat, die was niet ter beschikking. Even later kwam Belinda een 6tal sigaretten uit haar eigen pakje. Ik was aangenaam verrast. Dit moest ze zeker niet doen. Maar heeft ze toch gedaan. Een vrouw met een warm hart! De bediening was ook zeer snel en vlotjes. Er speelde muziek af van Whitney Houston! Zeker mijn smaak. Ze heeft ook de terras verwarmers aangezet! Zeker een pluspunt! Ik zou zeker en vast terug gaan. Dan hoop ik ook door die zelfde persoon bediend te worden. Zo een warme dame heb ik zelden tegen gekomen!!! Dit mag zeker gezegd en genoteerd worden. De drank was goed. De lakens buiten ook. Alle was tip top in orde. Zelf boven mijn verwachtingen. Dit was zeker voor herhaling vatbaar!!!
Erg onprofessioneel. Slechte bediening terwijl er nochtans amper volk is. Van rustige muziek naar luide overpoort muziek a la “despacito” die heel de gezelligheid omzeep helpt. Zijn enkel bezig met de bende personen achteraan die ze kenden. Uitbater lijkt precies van de Cuba Libre te komen.
Was het eten maar net zo verzorgd als het interieur, dan zou dit een prima zaak zijn. Maar helaas: ik denk dat ik beter kan koken dan deze kok. Al een tijdje geleden dat ik zo'n rommel heb gegeten.
slechtste bediening ooit , 15 min moeten wachten op drankkaart en daarna nog eens 15 min op de bestelling zelf , een 2de bestelling geplaatst en na 20 min nog niets ontvangen dan maar direct de rekening gevraagd en die lag er Wonderwel al binnen de minuut op tafel , Falstaff ?? Nooit meer
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Falstaff Gentbrugge met het openbaar vervoer


Gentbrugge Tennisstraat 30 meter
2
27
28
94
96
Gentbrugge Tennisstraat 30 meter
140
930
Gentbrugge Tennisstraat 40 meter
2
Gentbrugge Tennisstraat 50 meter
27
28
96
N2
Gentbrugge Tennisstraat 50 meter
140

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid