facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Falcon Tactical Solutions

Info

Bij Falcon Tactical Solutions vindt u als professioneel gebruiker een ruim assortiment van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten.

Geschiedenis

Falcon Tactical Solutions is een toonaangevende leverancier voor private en publieke veiligheidsdiensten.
Als professioneel gebruiker kunt u bij ons rekenen op kwaliteitsproducten uitsluitend geleverd door zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Het ruime assortiment, de unieke dienstverlening, de snelle levering en de deskundige productspecialisten maken Falcon tot een betrouwbare en professionele partner. Een groot deel van ons assortiment kun je ook online aankopen via onze webshop www.milcop.com.



"Falcon Tactical Solutions is reeds meer dan 20 jaar een toonaangevende leverancier voor private en publieke veiligheidsdiensten."
Adres: Industriepark Noord 11, 8730 Beernem
Telefoonnummer: 050/79.90.10
Stad: Beernem
Route: Industriepark Noord 11
Postcode: 8730


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Falcon events berg en terblijt, Opleiding wapenmaker België, Lader Glock 19, Schietstanden België, Training wapens, Schieten op schietbaan zonder vergunning, Professionele wapenstok, Dynamisch schieten België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportwapens Sportwapens 7 meter Sportwapens is een afdeling van Falcon Tactical Solutions uit Beernem
Recensies
Die ons te woord stond was een onbeschofte, onvriendelijke en zeer onbeleefde kerel. Nog nooit zo onwelkom gevoeld als daar. Dit is echt buiten proportie, nooit meer. 1 ster voor de mooie accomodatie en dan houd het zeker op.
Vlotte communicatie per e-mail, uitgebreid aanbod en zeer vriendelijke service ter plaatse na afspraak! Ze doen, volgens mij, mee aan het Glockdiscount-programma voor Law Enforcement and Military.
Nog nooit als potentiele klant ergens zo slecht en respectloos te woord gestaan, om het woord 'afgeblaft' niet te moeten gebruiken. Een totaal gebrek aan basis beleefdheid bij de zaakvoerder.
Mooie professionnele zaak. Mooie schietstand
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Falcon Tactical Solutions met het openbaar vervoer


Beernem Industriepark 260 meter
63
97
Beernem Industriepark 260 meter
26
Beernem Industriepark 260 meter
63

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid