facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Falcon Seamen Shop

Falcon Seamen Shop

Geschiedenis

Een winkel gespecialiseerd in traditionele nautische kledij.
Wij verkopen duffelcoats, cabans, Bretoense & Engelse truien, dit van de volgende merken; Saint-James, Armor-Lux, etc... En daarnaast hebben we ook de traditionele waterdichte kledij (oliegoed) dit van het Franse merk Guy-Cotten maar ook voor een zuidwester of een schipperspet in verschillende soorten en modellen kan u bij ons terecht.
Onze sterke troeven zijn ook de standaard en op maat gemaakte zeevaartuniformen en de daarbij horende insigne's en passanten.
Dit allemaal onder één dak sinds 1895 een stoere eeuweling!



"Voor de stoere en vooral hippe zeeman- of vrouw!"
Adres: Falconplein 2, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 032325627
Stad: Antwerp
Route: Falconplein 2
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: Falconplein Antwerpen, Saint James Kleding België, Scheepsantiek Antwerpen, Zeemanstrui dames, Zeilkledij Antwerpen, Zeevaart uniform, Uniform winkel Antwerpen, Falconplein Antwerpen winkels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Njord Yachting Njord Yachting 208 meter Njord Yachting is een innoverend bedrijf dat verschillende diensten levert naar boote...
Recensies
Ik raad het in het algemeen niet aan, de kwaliteit is niet de beste en de prijzen zijn te hoog en als je iets koopt en terugkomt met het ticket, betalen ze je geld niet terug
2 keer langs geweest voor kledij voor mijn dochter. 2 verschillende dames die ons geholpen hebben, waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Leuke winkel.
Een prachtige winkel. Ik ben er vrij toevallig langs gekomen. Toen ik de étalages zag trapte ik in. En wordt heel competent geholpen bij een vriendelijke verkoopster. Oké, de jas en de trui zijn wat duurder geweest dan in een gewone winkel. Maar hun kwaliteit is uitstekend en vooral zijn ze geen massagoederen. Ik kom hier zeker graag terug toen ik de volgende keer in Antwerpen ben.
Best even de prijzen vergelijken voor je in deze winkel koopt. Ik kocht hier Aigle laarzen voor €125 die door Aigle zelf aan €85 verkocht worden en online te vinden zijn tussen de €69 en €85. Ik ging uit van een vergissing maar toen ik hiervoor werd doorverwezen naar de eigenaar van Landtmeters werd ik ronduit onbeschoft behandeld, die verdedigd dat hij vrij is de prijs te bepalen. Ik wens heel graag de lokale en kleine winkeliers te steunen en hier wat extra voor te betalen maar een extra marge van 50% lijkt mij overdreven. Een gemiste kans om hier op een redelijke manier op te reageren en een tegemoetkoming te doen. Helaas want onze ervaring in Falcon Seamen shop was daarbuiten wel positief, super vriendelijk en tof geholpen door een mede-zeil fanate.
Mooie en vernieuwde winkel. Wel zeer duur hoor. Je vindt er wel kwaliteits kledij/ kleding die je in grote kledingswinkels niet vindt.
Ontzettend lieve uitbaatster, met raad en daad, en niet verlegen om een gezellig gesprek. Allen daarheen!!!
Ronduit onbeleefd en onvriendelijk personeel! Zelden ergens zo slecht behandeld als in de Falcon Seamen Shop!
Gezellige shop met heel leuke spullen... Toffe bediening!
super leuke winkel, maar waar is die leuke jongen die achter de toog stond ;
Vriendelijke service en veel keuze!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Falcon Seamen Shop met het openbaar vervoer


Antwerpen Van Schoonbekeplein 30 meter
17
Antwerpen Van Schoonbekeplein 40 meter
17
Antwerpen Felixarchief 240 meter
17
Antwerpen Brouwersvliet 250 meter
7
Antwerpen Brouwersvliet 260 meter
7

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid