facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Faim

Faim
"Faim is een restaurant waarmee we een brede doelgroep aanspreken.Families, koppels, zakenmensen, vrienden, …. Iedereen is welkom.De drempel is laag, de culinaire beleving is groot.Je kan terecht voor culinaire gerechten & klassiekers uit onze à la carte kaart, ’s middags is er een lunchmenu.Een uitgebreide wijnkaart is aanwezig.Faim is een totaalconcept: Restaurant, Shop en BuitenbarIn het restaurant is er plaats voor 70 personen.De keuken wordt geleid door een jong, dynamisch team.Joris Hoefkens staat achter het fornuis. Joris werkte voordien bij Verso Café A’pen, Hof van Cleve Kruishoutem, Volta Gent, Nuance Duffel.FAIM SHOP:Alle dagen open van 11u00 tot 18u00, uitgezonderd op zon- en feestdagen."
Adres: Kerkplein 8 , Edegem 2650, BE
Telefoonnummer: 0486 43 85 52
Stad: Edegem
Route: Kerkplein 8
Postcode: 2650



op zoek naar gerelateerd: faim edegem, restaurant faim kerkplein edegem, faim edegem openingsuren, faim oud edegem, faim vertaling, faim fatale gent menu, faim edegem menu, j'ai faim vertaling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cabanelf Cabanelf 2 km Subliem in alle opzichten! Mijn vrouw en ikzelf gaan regelmatig op restaurant, aan go...
La Rosa La Rosa 2 km 4 gangen menu. Lekker eten, fijne service, leuke sfeer. Geslaagd avond.Eten: 5/5
Recensies
Lekker eten, vriendelijke bediening, zeker komen terug.Eten: 4/5
Gezellig intérieur. Vriendelijk personeel. Lunch zeer lekker en verzorgd,mooi gepresenteerd.. Op13juli,diner gedaan. Zols de lunch ervoor,is dit ook weer zeer verzorgd,en lekker.
Over de sfeer kan ik weinig zeggen omdat we buiten hebben gegeten en ik niet binnen ben geweest, maar voor de kwaliteit kan ik onmogelijk minder dan 5 sterren geven. Ik nam 2x tataki, die met zalm als voorgerecht en die met tonijn als hoofdgerecht, en het was 2x een schot in de roos. Verzorgd, superlekker en prima porties. Wat mij betreft een absolute aanrader.
Mooie locatie en het eten was op zich wel lekker. Toch zou ik het niet aanraden: wel wat foutjes gebeurd/dingen die vergeten werden, lang met lege glazen blijven zitten, lang moeten wachten, beschrijving komt niet helemaal overeen met het gerecht dat je krijgt ofwel hebben we het verkeerde gekregen en de cocktail die premixed bleek te zijn was wat teleurstellend. Voor deze prijzen verwacht ik dan toch iets meer.
Zeer vriendelijk en attent personeel. Hoogstaande kwaliteit van de keuken. Zeker een bezoek waard.
Was een zeer fijne ontdekking. Lekker gegeten. En zeer mooi setting Een kleine tip Nu er veel mensen minder alcohol drink Misschien een alternatief voor de mooie wijnen collectie iets voor bij het eten wat niet alcoholische drank .dat buiten de traditionele drank. Maar zoals ik zij was zalig
Gewoon doen…..niet twijfelen, Superlekkere heerlijke eerlijke keuken! Je proeft de versheid en dat ze alles zelf maken…..jaaaa…. Ook de mayonaise bij de frietjes Voor aperitief , neem hun Gin die ze zelf hebben ontwikkeld…… een echte aanrader. Bediening ook zeer vriendelijk, wij gaan zeker terug. Top adresje !!!!!!
Lekker gegeten, vriendelijke bediening. Enkel jammer dat je buiten de drukke straat zo hoort. Verder was de sfeer perfect.Eten: 5/5
Ik kan niks zeggen over de kwaliteit van het eten, dat zal wel oké zijn, en deze review slaat ook niet op het restaurant, maar op de take away shop. Offerte gevraagd. Nooit bereikbaar. Geen antwoord terug. Jammer, maar helaas.
Goede service, goede prijzen, lekker eten! Lekkere tomahawk en lekkere ijskoffie! Voor herhaling terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid