facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fahrschule - Justet - Eupen

Fahrschule - Justet - Eupen

Info

Theoretischer und praktischer Fahrunterricht in Eupen.

Adres: Hookstraße 52, 4700 Eupen
Telefoonnummer: +3287490522
Stad: Eupen
Route: Hookstraße 52
Postcode: 4700



op zoek naar gerelateerd: Fahrschule Eupen, Autosécurité Eupen, Fahrschule Homburg, Fahrschule Theis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fahrschule Homburg Fahrschule Homburg 668 meter Überhaupt nicht gut aufgehoben gewesen. Kaum bis zu gar keine gute Kommunikation, ein...
Recensies
De rijschool is geweldig. Geweldige rij-instructeur, erg geduldig en erg vriendelijk. Zeer goede tips gegeven om goed en veilig te rijden. Ik kan het alleen maar aanraden!!!! Je hebt me geweldig geleerd. Bedankt daarvoor! :
Ik raad absoluut geen van hun instructeurs aan. Altijd te laat, neemt andere cursisten mee in de auto om zijn schema volledig af te ronden, cursisten vernieuwen de vorige dit is niet alleen verboden, maar het is ook een enorme tijdverspilling op reizen voor de passagier die wordt vernieuwd, mijn ervaring tijdens het practicum examen ging erg slecht ik voelde me niet klaar, het aantal uren klopte niet, ze was ongeduldig, miste pedagogie werd boos in plaats van dingen uit te leggen, niet alleen denk ik dat het een gevaar is voor de leerlingen maar ook voor het weinige zelfvertrouwen dat we nog hebben voor deze test, eerlijk gezegd de goedkoopste in Verviers en we begrijpen waarom.
Het personeel heeft een zeer positieve indruk op mij achtergelaten. Ik heb alleen telefonisch contact gehad met mevrouw Homburg, maar ze kwam heel vriendelijk over. De rijlessen heb ik gehad bij de heer Vanderhaeghe, over wie ik alleen maar goede dingen kan melden. Ook erg vriendelijk en geduldig. In het begin kreeg ik meteen een koffie en de "Du" aangeboden. Tijdens het rijden had je niet het gevoel onder druk te worden gezet en werd je veel getoond en uitgelegd. Je kunt ook zien dat meneer Vanderhaeghe veel geeft om het succes van zijn studenten. Ik had het gevoel dat ik niet zomaar een klant was die in behandeling was, maar dat er echt voor me gezorgd werd. Wat misschien ook het vermelden waard is: 2 uur rijden is zo'n beetje precies 2 uur dat er gereden wordt. Van een andere rijschool weet ik dat de data daar zo dicht bij elkaar liggen dat er elke 2 uur een nieuwe leerling komt en je uiteindelijk maar 1,5 uur hebt om daadwerkelijk te rijden. Ik kan de rijschool alleen maar aanraden.
Ervaring, competentie, eerlijkheid. Hoog slagingspercentage. Rijopleidingen categorie B tegen eerlijke prijzen.
Schitterende autodidact, Eddy monitort en de bedrijfsleden zijn zeer professioneel.
Heel eerlijk, behulpzaam, vriendelijk en geduldig. Kan gewoon worden aanbevolen.
Geweldig team! Alleen aan te bevelen
Super rijinstructeur met veel inzet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid