facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Facetheaction.be

Facetheaction.be

Info

FaceTheAction.be verhuurt fun! Op zoek naar een Lasergame, Paintball materiaal ,Bumperbollen of een GPS spel? Bij www.facetheaction.be zit je goed.

Geschiedenis

FaceTheAction.be verhuurt Fun! Op zoek naar een lasergame, Achery tag of citygame? Bij www.facetheaction.be zit je goed.

FaceTheAction.be heeft afhaalpunten in Leuven (Herent), Hasselt ,Antwerpen ( Merksem ), Gent en Turnhout (Beerse). Zin in een leuke verjaardag, teambuilding of activiteit met jeugdbeweging. Huur dan fun materiaal bij FaceTheAction.be

Adres: Mechelsesteenweg 452b, 3020 Herent
Telefoonnummer: 003278700116
Stad: Herent
Route: Mechelsesteenweg 452b
Postcode: 3020


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Lasershooting Hasselt, Face The action doolhof, Lasershoot huren, Laserguns huren Antwerpen, Face the action brugge, Lasershooting kinderfeest Antwerpen, Lasershooting kinderfeestje, Lasershooting Oost-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stixn Stixn 5 km Combi gedaan van laser shooting en escape room. Alles zeer goed geregeld, duidelijke ...
Recensies
Heel veel plezie gehad met de lasergeweren! Heel vriendelijke verhuurder. 1 geweer werkte helaas niet.
Ik heb hier al 2x laserguns gehuurd. Soms werkt er iets niet. Maar de communicatie verloopt vlot en ze vervangen zonder problemen.
Makkelijk te bestellen. Delivery via deliverypunt goed verlopen. De laserguns zijn vroeger aangekomen dan verwacht. De instructiesvideo in youtube is zeer goed. De guns zijn eenvoudig te gebruiken. Top!
Zeer vriendelijk en correcte prijs. Een aanrader voor een geslaagd feestje
Leuke kennismaking met dit bedrijf. Vlotte en snelle communicatie en info via chat, berichten en mail. Duidelijke afspraken omtrent leveren en zenden van het materiaal. De kids hebben zich super geamuseerd. Voor herhaling vatbaar!
Laserpistolen gehuurd. Degelijke prijs en je krijgt ze lang genoeg mee!
Goede service. Laserguns laten leveren in postpunt. Dat is goed verlopen. De kinderen hebben zich goed geamuseerd. Voor herhaling vatbaar.
Altijd heel behulpzaam en snelle, vriendelijke en flexibele service! Staan ook steeds paraat om te antwoorden op inlichtingen!
18 laserguns gehuurd en leuk verjaardagsfeestje met een groep 8-jarigen. Alles werd geleverd volgens afspraak en het materiaal was in orde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid