facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FABRICMAGIC

FABRICMAGIC

Info

FABRIC MAGIC ontwerpt unieke tv-, show- en event- concepten en formats.

Geschiedenis

FABRIC MAGIC, voorheen Dancevent, staat bekend als een jong en energiek bedrijf dat unieke concepten en formats uitwerkt, ontwikkelt en uitvoert. Van zowel groot- als kleinschalige evenementen, bedrijfsfeesten en productlanceringen tot op maat gemaakte performances, tv formats en shows. Bij FABRIC MAGIC bent u hiervoor aan het juiste adres.

Wij, Bart Van Oost en Thomas Van Goethem, staan naast de zakelijke leiding ook in voor een creatieve uitwerking van uw concept. Met referenties zoals Ketnet, Disney Channel, Sportpaleis group, Bobbejaanland, Disney Junior, … staat wij garant voor die extra magische toets.

Uniek aan FABRIC MAGIC is dat wij het enige productiehuis / eventkantoor zijn dat beschikt over meer dan 75 professionele dansers die wij inzetten op shows, musicvideo’s en events.

Zoek dus niet verder en gun jezelf die extra beleving, dat extra speciaal moment op jouw evenement dat je kan delen met je publiek / kijkers / medewerkers of klanten.
Dat ene moment waarmee jij of jouw bedrijf het verschil maakt.
Hiervoor en nog voor zoveel meer staat onze magische fabriek, onze FABRIC MAGIC.



"FABRIC MAGIC staat bekend als een jong en energiek bedrijf dat unieke concepten en formats uitwerkt, ontwikkelt en uitvoert. Van zowel groot- als kleinschalige evenementen, bedrijfsfeesten en productlanceringen tot op maat gemaakte performances, tv formats en shows.FABRIC MAGIC onderscheidt zich ondertussen ook al enkele jaren door als enige productiehuis in België te beschikken over meer dan 400 opgeleide zangers, dansers en acteurs die wij inzetten op al onze shows, opnames en events."
Adres: Kontichsesteenweg 39, 2630 Aartselaar
Telefoonnummer: 003238705254
Stad: Aartselaar
Route: Kontichsesteenweg 39
Postcode: 2630


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: fabric magic crew, fabric magic bvo, fabric magic audities, fabric magic oprichter, fabric magic productiehuis, fabric magic ketnet, fabric magic musical, fabric magic vacatures
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid