facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Färm Leuven

Info

Welkom in je coöperatieve netwerk van biowinkels! Al etend de wereld veranderen, het kan!

Adres: Bondgenotenlaan 133, 3000 Leuven
Telefoonnummer: +3216151333
Stad: Leuven
Route: Bondgenotenlaan 133
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Biowinkel Leuven, Biowinkel Leuven vismarkt, Biowinkel Brussel, Natuurwinkel Leuven Bondgenotenlaan, Origin'O Leuven, Färm Brussel, Content Leuven, Biotoop Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foodbank Foodbank 447 meter Voor studenten en jongvolwassenen is de Foodbank het voedselpakket die ingredienten e...
Origin'O Leuven Origin'O Leuven 854 meter Goede winkel om wat bio-producten te kopen. Bio is in het algemeen duur maar ik vond ...
Recensies
Heel vriendelijk geholpen, bedankt!
Groot aanbod! Seizoensgebonden groenten en fruit, veel plantaardige, lactosevrije en glutenvrije producten. Low waste! Heel blij met deze winkel! En ook heel vriendelijk personeel!
Brede keuzes van bulkproducten granen, bonen, noten, droge vruchten, mengelingen van allerlei dingen, koekjes, enz en van bioproducten. Ook verse producten vleesvervangers, kazen, groeten, enz.. Een aanrader !
Aangename winkel, eerste deel veel keuze om met eigen verpakking te shoppen. Achteraan keuze uit biologische voorverpakte producten. Een puntensysteem zodat je van producten de duurzaamheid kan inschatten.
Zeer leuk initiatief met een ruime keuze aan artikelen. Vaak vind je deze nergens anders. Vriendelijke bediening en zeer ruime winkel hier in Leuven. Een initiatief om te steunen.
Heel groot assortiment. Vriendelijk personeel.
Wat een top winkel bij in Leuven! Vandaag voor de eerste keer gaan ontdekken en ik ben verkocht: verse materialen, ruime keuze uit bulk producten en aangename sfeer om te winkelen. Hier kom ik zeker nog!
Hele mooie winkel. Mooi assortiment. Vriendelijke bediening. Veel succes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid