facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Färm

Färm

Info

farm est une coopérative alimentaire

Geschiedenis

« Changeons les liens des Hommes à leur alimentation pour changer les liens entre les Hommes. »

La coopérative färm a pour objectif de mettre la coopération au cœur des relations depuis le producteur jusqu’au consommateur.

A travers la promotion de la consommation durable, färm soutient le développement de l’agriculture biologique et la transition agricole.

Les magasins färm sont les moteurs de cette transition et c’est grâce à votre consomm’action que les producteurs s’engagent vers une agriculture bien plus que bio.

Ainsi, chez färm, vous trouverez:

- plus de 5.000 produits parmi les plus engagés, sélectionnés sur base de notre Charte de produits socialement et écologiquement exigeante.

- l’accès à des filières de production locales, éthiques et bien plus que bio,

- une coopérative participative où tous les acteurs de la chaîne construisent le monde de demain.

Adres: Chaussée de wavre 1080, 1160 Oudergem
Telefoonnummer: +3223185853
Stad: Auderghem
Route: Chaussée de wavre 1080
Postcode: 1160


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:30
Dinsdag: 09:00 - 19:30
Woensdag: 09:00 - 19:30
Donderdag: 09:00 - 19:30
Vrijdag: 09:00 - 19:30
Zaterdag: 09:00 - 19:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La ruche Qui Dit Oui Auderghem La ruche Qui Dit Oui Auderghem 235 meter Vertaald door Google ik hou van Origineel J'adore
Le bio Sauvage Le bio Sauvage 2 km Vertaald door Google De ontvangst is vriendelijk en warm, we worden vriendelijk geadv...
Recensies
Produtos Bio muito bem apresentados. Muita variedade.
De meest perfecte natuurvoedingswinkel van het land, hopelijk komen er overal
Het is een bio-paradijs. Je kunt letterlijk vinden wat je maar wilt, 100/100 bio en goede kwaliteit, zelfs make-up! Veel glutenvrije en veganistische opties. Het personeel daar is behulpzaam en goedlachs. Het ontwerp is duurzaam gemaakt van hout met zeer mooie verlichting en mooie muziek. Het is altijd een plezier om daar te winkelen.
Geweldige winkel! Het personeel is zeer attent, de reeksen zijn vlezig, gedetailleerd en met passie doordacht. De versheid is ongelooflijk met een selectie van seizoensgebonden groenten en fruit en ook goed geselecteerde verse producten.
Veel keuzes, gemakkelijk parkeren, geweldig personeel. Verschillende bieren die niet per se in supermarkten te vinden zijn. Groente- en fruitafdeling, slagerij. De chocolade amandelen zijn geweldig.
Kleine parkeerplaats voor klanten. Veel glutenvrije producten waaronder vers brood en banket zachte chocolade met karamelsaus... to die for Etiketten met zeer transparante codes over herkomst, allergieën, duurzaamheid etc. Biologische winkel die zijn overtuigingen respecteert. Geen advocaten in juli want die zouden van te ver komen....respect, ik waardeer het!
Geweldige winkel! Winkelen is hier een leuke ervaring. De laatste keer kreeg ik een gratis koekje en het was erg lekker.
Alle producten zijn tegen exorbitante prijzen onder het voorwendsel dat het biologisch en lokaal is. Bovendien weten de kluisjes niet hoe ze moeten tellen, ik moest verschillende keren terug om geld te claimen. Ze tellen items die we niet hebben genomen, ze "vergeten" systematisch de promoties. Als je afval meeneemt, vergeten ze ook hun hersens want er is altijd geldgebrek voor afval. Aan de andere kant gebeurt het heel vaak dat ze hetzelfde item meerdere keren tellen als je het maar één keer hebt genomen.
Zeer schone winkel, druk, personeel zeer attent voor de klant en vooral een goede beschikbaarheid van de dozen waardoor lange wachttijden worden vermeden
Super geëngageerde biologische winkel met een groot aanbod van bulk, groente en fruit en non-food onderhoud, schoonmaak, etc.. Het geweldige personeel staat altijd klaar om zeer goed advies te geven. Handig parkeren naast de deur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid