facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eye doctors

Info

Oogarts Oftalmoloog Ophtalmologue

Geschiedenis

Oogarts Oftalmoloog Ophtalmologue

Adres: Baron R. De Vironlaan, 16, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: 024663730
Stad: Dilbeek
Route: Baron R. De Vironlaan, 16
Postcode: 1700



op zoek naar gerelateerd: Focus Eye Clinic Dilbeek, Oogarts Ternat, Www eyedoctor be, Oogarts Groot-Bijgaarden, Eye doctors ophtalmo Dilbeek Dr Schaeken en Dr Ebraert, Dr Ebraert Dilbeek, Dr Schaeken dilbeek, Focus Eye Clinic Google
Recensies
Zeer bekwame en vriendelijke arts, ook haar collega dokter Schaeken super dokter, echter hun secretaresse is zeer onvriendelijk tot op het onbeleefde af , spijtig.
Geblunderd bij de operatie katarakt bij de mama waardoor ze nog steeds een leesbril moet dragen wat niet de bedoeling was na de ingreep.. Zij zou dezelfde ingreep ondergaan als mijn vader, die noch voor ver, noch voor het lezen achteraf nog een bril moest dragen en nog steeds niet. Jullie hebben bij de eerste operatie bij de mama het verkeerde oog geopereerd waardoor de geplande ingreep net zoals bij mijn vader niet meer mogelijk was. Uw uitleg over monofocale en multifocale lenzen hadden hiermee niets te maken.. Jullie hebben een vergissing begaan..
Absolute afrader. Mijn partner ging er langs voor een afspraak omdat ze last had van nachtblindheid en omdat ze vaak vermoeide ogen had na een lange tijd op het scherm kijken waardoor ze soms moeite had om dingen te lezen. Eenmaal binnen na de nodige vertraging werd gevraagd welke klachten ze had en nog niet halverwege het antwoord werd ze onderbroken om "eens te kijken". Vervolgens werd er vastgesteld of er sprake was van een correctie, werd het blad afgedrukt met de verwaarloosbare correctie en werd ze naar de uitgang begeleid. Beide problemen waarvoor ze kwam werden volledig genegeerd en er werd geen uitleg geboden. Wel werd er voor deze klucht van een afspraak vlot 55€ gevraagd om welgeteld 5 minuten binnen te zijn en niet geholpen te worden.
Het was verschrikkelijk. 40 minuten gewacht, niemand kwaam. We hebben de dokter zelfs niet gezien maar wel 50 euros betaald. Dokter zei tegen haar assistente dat ze geen tijd voor ons had... maar we hadden wel een afspraak geboekd sinds juni... Geen respect voor de patienten...
Supervriendelijk en bekwaam. Neemt de tijd voor haar patiënten.
Zeer betrokken arts, steeds duidelijke uitleg en erg professioneel.
Steeds prima geholpen. Aanrader!
Vriendelijk onthaal, correct behandeld en duidelijke uitleg
Vertaald door Google Zeer bekwame en toegewijde oogartsen. Ze hebben een eigen operatiekamer voor ingrepen onder plaatselijke verdoving. Origineel Very capable and devoted ophthalmologists. They have their own operating room for procedures under local anaesthesia.
Vertaald door Google Al meer dan 10 dagen bel ik ze op verschillende tijdstippen in de hoop een afspraak te maken en elke keer is het hetzelfde, klinkt het bezet of het antwoordapparaat het is echt frustrerend! Origineel Depuis plus de 10 jours que je les appels à différentes heures pour espérer prendre rendez-vous et à chaque fois c'est pareille, ça sonne occupé ou alors répondeur automatique c'est vraiment frustrant !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid