facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eye Candy

Eye Candy

Info

Eye Candy. Yummy glasses. www.eyecandy.be

Geschiedenis

Ontdek onze 2.000 brilmodellen, elk seizoen handgeplukt in Parijs, Milaan en New York door het Eye Candy team.

Professionele oogmeting of scherp stijladvies nodig? Onze enthousiaste ploeg van gediplomeerde opticiens en stylisten staat voor je klaar.

Onze taak

Dat ene montuur en dat ene paar glazen vinden dat perfect bij je stijl en oogcorrectie past.

Producten

Monturen
Glazen
Brillen
Contactlenzen
Lenzen
Kinderbrillen
Sportbrillen
Tom Ford
Gucci
Dolce & Gabbana
Ray Ban
Marc Jacobs
Prada
Paul Smith
Oakley
Michael Kors
Odette Lunettes
Carrera
Oliver Peoples
Lindberg
Orgreen
Framers
Dior
Chanel
Woow
Komono
Letmesee
Etnia Barcelona



"Ontdek onze 2.000 brilmodellen, elk seizoen handgeplukt in Parijs, Milaan en New York door het Eye Candy team. Professionele oogmeting of scherp stijladvies nodig? Onze enthousiaste ploeg van gediplomeerde opticiens en stylisten staat voor je klaar.Bij Eye Candy voeren enkel enthousiaste, ervaren én gediplomeerde opticiens je oogmeting uit en helpen je de juiste glazen kiezen."
Adres: Turnhoutsebaan 5 Shop 274 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 609 75 50
eb.ydnaceye@megenjiw
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 5
Huisnummer: Shop 274
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 10:00-20:00
Woensdag: 10:00-20:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: eye candy meaning, eye candy serie, eye candy betekenis, eye candy waasland shopping, eye candy wijnegem, eye candy genk, eye candy leuven, eye candy vertaling
Recensies
Ik ben gisteren mijn bril komen kopen bij mevr Candice en ik vond het niet aangenaam, zeer onvriendelijk, geen goed advies gegeven over mijn montuur van men bril waardoor ik niet volledig tevreden ben over mijn aankoop nu dat ik men bril mocht komen ophalen. Ik ben vandaag zeer goed geholpen door een heel vriendelijke dame en ze heeft me zeer goed advies gegeven zodat ik hiermee rekening kan houden bij men volgende aankoop.
Vorig jaar een mooi montuur gekocht van Dior. Aantal weken geleden kwam er een pootje los te zitten en die is uiteindelijk van het montuur af gegaan. De winkel gebeld en het aangegeven en er werd direct geregeld dat de er een verzendlabel kwam op de bril op te sturen. Aangezien ik in Nederland woon en het een beetje ver is om naar de winkel toe te rijden. De bril is keurig gemaakt en had dezelfde week de bril weer netjes thuis. Goede en hele nette en snelle service. Ik zou het zeker aanraden om je bril bij deze winkel te kopen. zowel online als in de winkel is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam
Al jaren ben ik klant bij Eye Candy voor een nieuwe bril. Wanneer ik de winkel buiten wandel, ben ik altijd tevreden met m'n aankoop. De unieke brilmodellen in hun gamma in combinatie met eerlijk, enthousiast en persoonlijk stijladvies brengt me tot bij hen. Vooral de pittige dame met donkerkleurig haar en pony en de zaakvoerder springen er op dat vlak voor mij uit.
Wat een snelle service ! ‘s Middags gebeld en ‘s avonds al nieuwe glazen in mijn bril! En dat op een vrijdagavond! Dankjewel Yannoula, je bent een held!
Zeer onvriendelijke dame, weet niet of het was omdat het vrijdagavond is.... kortom hier kom ik niet meer!!
Verkoopster heeft me zeer goed geholpen! Zeer goed advies! Bedankt!
Top service! Super vriendelijk personeel, niets is teveel. Aanrader
Vanmiddag een nieuwe bril gekocht voor mijn dochtertje. Onmiddellijk een vriendelijke en zeer professionele ontvangst. Wat ik niet wist, was dat de bril in 30 min klaar was. Aangename verkoper, niet opdringerig, kent zijn vak. Wij komen terug!
Topervaring! Tijd genomen voor de klant!
De verkoopster was zeer vriendelijk en heeft ons zeer goed geholpen. Zelf mochten we een case kiezen tussen zwart en bruin, maar kregen ook de keuze voor een rode. Top service en klantvriendelijkheid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid