facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eyckerhof

Eyckerhof

Info

Klassiek met een twist in een dromerige omgeving

Eyckerhof biedt een klassieke Franse keuken aan in een vernieuwend décor. Landelijk gelegen in het groen langs de aspergeroute kan u bij mooi weer genieten op het terras en in de winter aan de haard.

Geschiedenis

Uniek Flamant décor in landelijke hoeve

Eyckerhof biedt een klassieke Franse keuken aan in een vernieuwend décor. Landelijk gelegen in het groen langs de aspergeroute kan u bij mooi weer genieten op het terras en in de winter aan de haard. Ferdy & Ann Debecker streven naar een informele sfeer met klasse waarbij jong en oud zich goed voelen.


De klassiek vernieuwende keuken werd al meermaals bekroond. Ferdy Debecker, was de winnaar van de prestigieuze kookwedstrijd Grand Prix International Auguste Escoffier in Nice en kon in 1999 de bronzen Bocuse op zijn naam schrijven.



"Klassiek met een twist in een dromerige omgeving.Het is intussen 30 jaar geleden dat Chef-kok Ferdy Debecker en zijn vrouw Ann begonnen aan de renovatie van een oud hoeve in Bornem. Zoveel jaar later is het restaurant dat ze er toen openden nog steeds bloeiend en succesvol.Ferdy won al meerdere prestigieuze kookwedstrijden waaronder de Bronzen Bocuse.Eyckerhof draagt als gevestigde waarde in het restaurantwezen dan ook een uitzonderlijke reputatie , zowel bij de liefhebber van de klassieke keuken als bij wie graag nieuwe dingen ontdekt.Het interieur en omgeving zorgen voornamelijk voor een gemoedelijke sfeer van rust en gezelligheid.Michelin * I Gault&Millau 16/20"
Adres: Spuistraat 21 , Bornem 2880, BE
Telefoonnummer: 03 889 07 18
Stad: Bornem
Route: Spuistraat 21
Postcode: 2880


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-16:30
Dinsdag: 19:00-00:30
Woensdag: 12:00-16:30
Woensdag: 19:00-00:30
Donderdag: 12:00-16:30
Donderdag: 19:00-00:30
Vrijdag: 12:00-16:30


op zoek naar gerelateerd: eyckerhof openingstijden, eyckerhof gaultmillau, eyckerhof reserveren, eyckerhof tessenderlo, eyckerhof menu seizoen en smaak, nieuw restaurant bornem, menu eyckerhof bornem, eyckerhof heist op den berg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kafeemangee Kafeemangee 4 km Vriendelijke bediening en vlug geserveerd. Grote porties en lekker gegeten. De stro f...
Sas, 't Sas, 't 6 km
Recensies
Wederom zeer lekker gegeten! De bijpassende wijnen zijn subliem zoals ook de bediening!Top! Altijd aangenaam vertoeven in een rustig en mooi kader! Het blijft een aanrader!Eten: 5/5
Valentijn: genieten met twee dan doen we graag nog eens een sterren resto al die lekker verfijnde smaken waar we zo naar uitkeken… aperitief was TOP en AMUSE ook veel belovend, maar helaas enorm teleurgesteld. Voor mij zeker geen ster waard sorry eerder een betere brasserie
Bon cadeau gekregen van mijn zoon om hier culinair te genieten... onze mening... Stijlvol...charmant en gezellig..hartelijk ontvangst door jongeman...lekker aperitiefje...gerechten waren mooi gepresenteerd met bijhorende uitleg en waren strelend voor de smaakpapillen...lekkere wijnen...kortom wij hebben hier dankbaar van genoten.
Geweldige avond gehad met vrienden. Op mooie terras onder de platanen kunnen dineren. Seizoensmenu was overheerlijk en betaalbaar. Vaste prijs all-in.
2022-05: Uitstekende menu gegeten seizoen en smaak @ 80€pp all-in. 2022-01: Vriendelijke bediening. Mooie locatie. Mooi gepresenteerde, vrij klassieke keuken met postmoderne elementen. Uitgebreide wijnkaart.
Zeer lekker eten. Prijs/kwaliteit zeer correct. Enig minpuntje is dat de sapjes voor mensen die het wijnarragement niet nemen even duur is als de wijn, maar de wijn wordt wel bijgevuld. Voordeel is dan weer dat er een alternatief is! Zeer leuke ervaring gehad, zeker een aanrader.
Echt heel verzorgd allemaal. Niet iets voor alle dagen maar zeker aan te bevelen voor speciale gelegenheden. Met een grote groep gaan eten maar echt nooit het idee met een groep gegeten te hebben. Persoonlijk een echte top service gekregen. Dikke pluim aan iedereen daar!
Niks van aantrekken een Michelinster of niet als ik de foto’s zie en uw gerechten is dat meer dan een Michelinster waard, tenslotte het is een auto band merk die het het idee heeft opgericht en daarna als een cult is geworden, gewoon blijven gaan en het beste maken ervan tot uw pensioen en misschien heb je mij ook over de vloer binnenkort
Met Bongo bon gaan eten. Heerlijke hapjes en lekkere 4 gangen menu. Drank was uiteraard apart te betalen. Een fantastische namiddag gehad. Een extra koffie werd door de zaak aangeboden bij de rekening. We waren heel tevreden.
Zuiver genieten vanaf de amuses tot de gehemelte strelende snoepjes bij de koffie.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid