facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Extra

Info

Wasserij en Droogkuis

Vestiging Blaasveld (Willebroek):
Kasteelstraat 36

Vestiging Strombeek-Bever:
Sint-Amandsstraat 44

Geschiedenis

Bij Extra kan je terecht voor al je was en droogkuis. Van kousen en bh's tot lakens of zijden kleedjes, alles is welkom. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven.

Heb je geen tijd om zelf tot in de winkel te komen? Voor iedereen bestaat een oplossing op maat!

1) Onze chauffeur komt langs bij je thuis wanneer je ons verwittigt via mail of telefoon. Je kan je ook laten registreren zodat we automatisch om de week, 2 weken, 3 weken etc. langskomen.

2) Je bent niet thuis wanneer onze chauffeurs op de baan zijn en wil niet rennen om 18u naar je droogkuis, dus we komen bij je langs op het werk. En nemen ondertussen ook graag de was en droogkuis van enkele collega's mee.

3) Je woont in de buurt van één van onze partners (schoenmaker, naaiwinkel, krantenwinkel...) waar wij wekelijks of 2 keer per week de was en droogkuis ophalen.

Vul je postcode in op onze website en ontdek wat voor jou de beste oplossing is: www.extraproper.be



"Wasserij en droogkuis voor particulieren en bedrijven.Particulieren kunnen bij ons terecht voor al hun was en droogkuis van bh tot tapijt. Trouwkledij behoort tot één van onze specialiteiten.Voor restaurants verzorgen wij het tafellinnen. KMO's kunnen bij ons terecht voor bedrijfswas en werkkledij. Voor rusthuizen die kwaliteit zoeken verzorgen wij ook de privé-was van de bewoners."
Adres: Kasteelstraat 36, 2830 Blaasveld, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 886 69 11
Stad: Blaasveld
Route: Kasteelstraat 36
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: Prijs wassen en strijken lakens, Wassalon in de buurt, Wasserij Duffel, Hoe lang duurt droogkuis, Droogkuis Antwerpen, Wasserij Hoboken, Wasserij Boom, Wasserij Puurs
Recensies
Droogkuis Extra weet raad met al mijn vetvlekken op mijn kleren. En als cateraar heb je die wel eens. Saskia Deriemaeker 8r
Proper, goed service
Een jurk in een delicate stof, gordijnen,een lederen jas of gewoon mijn bedlinnen. Als het terug komt van wasserij Extra is het terug als nieuw. Steeds super tevreden!
Prima service Snel, vriendelijk en kwaliteitsvol
Vlotte en vriendelijke bediening Prachtig werk
Perfecte afhaaldienst, was en droogkuis is professioneel gedaan.
Propere wasserij
Goede service en zeer professionele schoonmaak! Bovenkant!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid