facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Exterior Living

Info

Exterior Living is het overkoepelend merk van de groep Valcke & Zoon te Gits. Reeds 3 generaties lang zijn wij succesvol actief als producent en verdeler van een modern en ruim gamma voor tuin- en buitenbeleving.

Adres: Bruggesteenweg 245, 8830 Gits, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3251211348
Stad: Gits
Route: Bruggesteenweg 245
Postcode: 8830


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Exterior Living prijslijst, Tuinhuis Gits, Exterior Living zwembad, Gardival dealers, Valcke Houtland gits, Gardival tuinhuis, Gardival catalogus 2021, Bruggesteenweg 245 Gits
Recensies
Het in contact komen met Exterior Living verliep uitermate moeilijk actiepunt ! Echter, eens we contact hadden, was de aanpak, de snelheid en het eindresultaat van het oplossen van een eerder garantie conflict met de dealer-installateur van een carport+tuinhuis, gewoon prima! To the point, oplossingsgericht, short-term en vakkundig tot het kleinste detail. Met dank!
twee jaar geleden deze itauba tuinwand laten plaatsen. Van het begin waren er kwaliteitsproblemen. Exterior living zag echter geen enkel probleem met kromtrekken van planken. Na veel discussie alsnog enkele planken vervangen. Twee jaar later ziet onze tuinwand er niet uit alsof hij de 20-30jaar mee zal gaan zoals normaal verwacht wordt van een itauba hardhout. Wederom ziet zowel de aannemer als leverancier geen enkel probleem en wijt dit aan ‘natuurlijke vervormingsverschijnselen’ die niet onder de 5 jaar garantie vallen. Hiervoor moet je geen expert zijn om te zien dat dit hout van onvoldoende kwaliteit is.
Hartelijk dank voor de moeite om het project tot een afgewerkt en prachtig resultaat te helpen begeleiden. Absoluut een grote pluim voor de ondersteuning gedurende de opbouw en service na verkoop.
Toen wij een probleem melden i.vm. het tuinhuis, werd er kort daarna een afspraak gemaakt, zodat de technieker kon langskomen om een oplossing voor te stellen. Een weekje later werd de aanpassing gedaan. Wij zijn echt tevreden over deze vlotte samenwerking. Een pluim voor alle betrokken mensen van het bedrijf !
Wij bestellen een Maluwi overkapping op 25 maart met 10 weken levertijd. Inmiddels drie weken te laat, als we mailen krijgen we geen antwoordt en als we bellen zijn de personen die we nodig hebben van hun plaats en niet bereikbaar.
Via een Nederlandse leverancier heb ik bij Tack een maatwerk garage met hobby kamer laten maken. Diegene die hem heeft gemaakt, heeft aardig zitten slapen. Bij plaatsing bleek dat 2 hoeklatten tekort waren, waardoor de laatste binnenwand niet geplaatst kon worden. Verder blijkt dat de binnendeur de verkeerde kant op draait en blijkt de hoogte 13 cm lager te zijn, dan dat besteld is. De afhandeling van al deze fouten verloopt moeizaam. Tack beloofde de hoeklatten op te sturen, maar liet dit achterwege. Na een week werden ze eindelijk afgegeven. Er moet ze steeds worden nagebeld, omdat ze zelf niets van zich laten horen en de vergoeding die ze willen geven voor al deze fouten kun je een lachertje noemen. Ondertussen gaat de soap door en zit ik al 5 weken in de rommel in plaats van de beloofde 4 dagen.
Zeer mooie bloembakken gekocht. Bedankt!
Zeer mooie kwalitatief afgewerkte bergingen met luifels, die Maluwi.
Vriendelijk en vlot geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid